O,pa ovdje su se svi dali zavesticitiranjem,a poneki i spamovanjem
Naučili smo da je ego prilično veliki
Ja se bogme dam zavesti..jer ne vrijedi mi da ne dam![]()

Pa kako da ti kažem, kad joj privučem pažnju, onda se trudim da je održim da joj ne bude dosadno... uglavnom dinamičnim razgovorom, ono, interaktivnim. Do sada me nijedna nije zavodila, ružan sam ti ja za to, te nemam baš relevantan odgovor na tvoje pitanje. Začinim razgovor, držim tenziju, sve nekim sitnim detaljima; recimo, kad pardoniram do toaleta, tamo se kompletno presvučem. Po potrebi imam i par lažnih mustaća, geblovskih... fino pašu. Tako sam uvek svež i zanimljiv, kao Ivan Ivanović.
E, da, svaku desetu reč VIČEM!!!... Ostane budna. To začinim kobajagnim javljanjem na fontele, ono, '' ako nije kooperativan, roknite ga'', ili ''sačekaj da dostigne šesto pesto dvajes pa prodaj''... budem važan, ebiga...
Ne vlažan, bre, važan... eto.

da ostane budna... genijalno...
ne verujem ti da te do sada ni jedna nije zavodila...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
na temu...
zene zavode
muskarci samo misle da zavode
zene odlucuju
muskarci misle da biraju
zene odbacuju sa temeljnom pripremom
muskarcu odbacuju sa ishitrenom realizacijom
zato zene nose gen sigurnosti u sebe koji je jaci no kod muskaraca iako deluje obratno
zato muskarci kad tad osecaju kajanje zbog svojih odluka vezanih za odbacivanje jer ne konatju kolko su navuceni
naravno ovo sve vazi za normalne ljude u normalnim vezama iako su zene manje vise sve nenormalne
Gospodin Tiberijus nije normalan?![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0