[size=18px]Dakle moje dame, sta vi trazite u muskarcu?
[/size]
[size=18px]Dakle moje dame, sta vi trazite u muskarcu?
[/size]
Ne znam Duso sta bih trazila konkretno,jer ni jedan ne poseduje sve od onog sto bih ja zelela da poseduje.,ili ja bar jos nisam srela takvog ,a mozda negde i postoji.Mozda bih najkrace to mogla reci ovako - sve one osobine koje ga karakterisu na nacin da se za njega moza reci da je Covek.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
u pravu si Rev...
al i neki propust ga ipak moze proci :raz_114:
ajmo bre zene sto cutite...sta ce muski misliti o nama...da trazimo al ne znamo sta
ne tražim ništa, ne daj bože da tražim, ne bih to našla, zadovoljim se onim što dobijem ... jbg. zar ne kažu da "sreću čine male stvari"...
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Uh pa neznam ....mozda ono sto ja nemam...da me nadopuni ...samo to i nista vise ... po drugim pitanjima sam skromna uvek, ovde sam malo skakljiva ....ali i puno dajem ....
Ciji potpis?
[quote author=Ciciban link=topic=445.msg7539#msg7539 date=1252762566]
....mozda ono sto ja nemam...da me nadopuni
[/quote]
to je to... naša druga polovina
ali sam kurate sreće pa natrčim na istog ... i od dopune nema ništa. U korist ljubavi dam sve od sebe da nadopunim praznine i u tom trudu lipšem.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
[quote author=Sibi link=topic=445.msg7541#msg7541 date=1252762902]
[quote author=Ciciban link=topic=445.msg7539#msg7539 date=1252762566]
....mozda ono sto ja nemam...da me nadopuni
[/quote]
to je to... naša druga polovina
ali sam kurate sreće pa natrčim na istog ... i od dopune nema ništa. U korist ljubavi dam sve od sebe da nadopunim praznine i u tom trudu lipšem.
[/quote]
pih kome pricas
Ciji potpis?
:raz_114: :raz_114: :raz_114:
sigurnost u svakom trenutku.
где си пошла с крмељиве очи
Sebe .. :raz_055:
pa i jesi.. samo..
Što on da zna šta ti misliš, želiš i osećaš, kada to već znaš ti. I samo mu kažeš.
Večnost je čista sadašnjost.
E pa to "i samo mu kazes". Nisam uvek raspolozena da kazem a posebno ako smo tolike godine zajedno trebao bi da zna sta mu je ciniti u odredjenim situacijama. Ako ja stalno treba da govorim jer se njemu nista ne porazumeva onda dzaba pos'o. Treba da zna da cita izmedju redova a to retko koji muskarac zna - cast nekim izuzecima.
tražimo nemoguće..
pa ne tražim nemoguće...samo da može da me nasmeje, to mi je sad dosta.
где си пошла с крмељиве очи
pa i to može da bude nemoguće ako se unamćoriš..
bubreg, eventualno?
Srećom srce ni jedna ne traži
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow