evo, meni je dovoljno samo neko letovanje na rate ako sindikat može da mi obezbedi...![]()
evo, meni je dovoljno samo neko letovanje na rate ako sindikat može da mi obezbedi...![]()
zavisi gde oćeš da ideš:![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ja bih na Hvar, `esam skromnaEto, samo to, i ako moze neka pratnja da mi se obezbedi, cisto zbog licne bezbednosti
Pratnja bi trebalo da bude visoka najmanje 1,90, teska tu negde do 90kg, crna kosa, crne oci, pametan, sarmantan, duhovit, pazljiv i eto, da zna da me brani
![]()
Može,odgovara Jelsa? Oni borovi su tamana za tog tipa ne znam već ..moram konsultovati sindikalni forum
![]()
Smejaces se, ali ja sam jako skromna, meni bi odgovaralo ono malo mesto na pocetku Hvara, gde pristize trajekt, SucurajTu sam mladost provela i to mi je u srcu
![]()
Posle ovakvih reci, sindikat ne moze ostati hladan na tu molbu da mi da i obezbedjenje![]()
ma neću,to malo pristanišno mjesto na Hvaru imam i ja negdje u srceTustoga ću iskoristiti sav svoj uticaj na sindikalni odbor da prođe
možda se i ja usput ukrcam,tek radi evociranja uspomena
![]()
moze meni karta u jednom pravcu do kube?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
samo da mene postave za preCjednika
![]()
ako budeš dao glas meni,ima da se osoliš![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
hvala promajoo
i cruz
![]()
bilja precednik![]()
A better meal than me
hvala svima na podršci
sigurna sam da ću u četverogodišnjem mandatu biti dostojna poverenja koje ste mi ukazali![]()
ovo nije dovoljno transparentnode je anketla? ko je pokro glasove
i burek iz mog radnog stola....
Ko nije probao urmaš¡icu taj ne zna šta je slatko
neka mane,nemojmo preĆerivati![]()
a šta ću jaaaa da dobijem od sindikata?![]()
A better meal than me
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0