Znači, da bih dobila popust, moram da kupim nešto što mi ne treba.
Ooo..opasan trgovac...
Večnost je čista sadašnjost.
jel znate koja je razlika između paprike i paradajza?![]()
every year, every week, every day, every memory
pa ček' malo ..ovdi se sve vrti oko paprike i paradajza,zimnice i tako toga
a di su naša prava![]()
da se uvede plaćen prekovremeni rad
da se nagradi jubilarni post
da se otvori diskusija o mobingu
da poslodavac obezbijedi ljetovanje ma moru u 24 rateod kojih on plaća prvih 14
izvin'te, o cemu se ovde radi?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ja nisam član nijedne sindikalne organizacije, ali nemam ništa protiv neke ''funkcije'' u sindikatu....Recimo ''blagajnik''....lepo sabiram, a još bolje oduzimam...
Inače, predlažem i nabavku ''Žu-žu'' peciva i uglja.....i belog mrsa ako je moguče...Zaboravih da kažem, da će se sve regularno platiti iz sindikalnih članarina...Ali sindikat je tu da pomogne...
od sindikata u danasnje vreme nema vajde sago![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ma neeeee, ja bih samo da se angažujem oko ovog forumskog sindikata, inače...nisam član sindikata...ali stvarno..![]()
sindikat je sindikat, nema razlike![]()
Ma ima...Ovaj je pravičan, još kad bih ja bila blagajnik...![]()
pa aj da glasamo)))
Pa važi Cruz..ali ne mogu da glasam za sebe...a ja već imam cilj...![]()
![]()
![]()
ko kaze da ne mozes, ovo je demokratsko drustvo, sve je dozvoljeno))))
glasamo za blagajnika?
Jaooooooo što ste zlatne...Prvi put kad budu dostavljene ''polutke'' ću vam pošaljem po jednu...![]()
znači,nema blagajnika jerBo nema paraajmo tražiti preCjednika
Tačno Dirka...Ako želiš da budeš precednik...ću da te predložim...a ti mene posle da predložiš za blagajnika...
p.s. članarinu delimo na ravne časti...![]()
![]()