Samo je jedan problem SagopreCjednik ne smije biti u dobrim odnosima sa poslodavcem..nije poželjno..zato se ja ne kandidujem jerbo više volim mana nego titulu
![]()
Samo je jedan problem SagopreCjednik ne smije biti u dobrim odnosima sa poslodavcem..nije poželjno..zato se ja ne kandidujem jerbo više volim mana nego titulu
![]()
Ma, ne, ne, ne..mene samo zanima blagajnička pozicija...oni su ulepo i sa poslodavcem i sa precednikom....Da sedim na dve stolice...![]()
Inače predsednici sindikata su uvek u odličnim relacijama sa poslodavcima...![]()
sago..nema para,znači nema ni blagajnika
![]()
ja i dalje ne znam o cemu treba ovde da sindikalisem![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
igramo se cruz..sindikat Razbibrige da uspostavimo![]()
dobro, ja cu da pratim dok ne ukapiram![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
predloži preCjednikato biramo
![]()
ih, pa gde bas ja..![]()
a ovo samo važi za vas zelene, izvinjavam se![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ne,sindikat je za svesve boje dolaze u obzir sem lilaste
![]()
nači ja ću
sve što je protiv manijaka mi se sviđa![]()
A better meal than me
sarmo,nije sindikat Protiv,već Za(radni narod)
rekla si preCjednik ne smije biti u dobrim odnosima sa poslodavcem
od onog graška nismo u dobrim odnosima![]()
A better meal than me
dobro,ajmo ko daje glas sarmi..elem,imamo prijedlog: sarma za Precjednika![]()
evo ja![]()
1 glas za sarmu i 1 moj glas= 2 glasa za sarmuajmo dalje,još malo pa zatvoreno glasačko mjesto
ja sam protivušalila sam se, ja manijaka obožavljem:raz_013:
A better meal than me
kasno je sarmo,imaš dva glasa..osim ako te neko ne pretekneimate li još bar jedan prijedlog
![]()
i ja glasam za sarmu..![]()
Večnost je čista sadašnjost.