Eve i Vama....sad da vas vidimo može kog hoćete...može i žene vaše...
Eve i Vama....sad da vas vidimo može kog hoćete...može i žene vaše...
a jel sme bez gatja?
a jel mogu ja da stavim?
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Bolje da si trazila da postavim onu kojoj bi garantovano oprostio, vaki ih mnogo ima sto jes, jes...
Jose something I forgat to told you Slopo Rodriguez have a gun!
pa kazem ja, kad je Liv Tajler u pitanju i muskarci i zene se slazu, eto kako od karikaturalnog taje ispadne andjeo
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
lepa na tatu joj njenog....
kad je vec taja tu da kompletiramo porodicu
mama Bebe Buell, bivsa manekenka, nekad i sad
http://thebitterpilluk.files.wordpre...johansson2.jpg
http://www.therock1067.com/modules/h...ledave_107.jpg
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
marlončina čedomorac :oci:
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
sve sto moze da uzbudi... lezernost pokreta, mestimican i delimican stid u ocima ,uvojci kose koji otkrivaju slusni aparat , ves sa cipkicom, zanimljivo da bes taj obrub na ivicama uvek dize tlaq muskracima a ne ono ostalo senzualnost usta.... i tako dalje... sacu gledam slike fudbalera da se smirim
ne znam ko je slikao ovo ali definitivno je bilo nesto izmedju njih. ovakve fotqe ne nastaju suvim profesionalizmom.
izgleda da si siguran, sorry marlone, ja tek sad malo cunjala po forumu i ukapirala ... plavuša sam i treba mi malo vremena
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
kovac nije beluci jel da? lici mi na nju ali nije, a prelepa je zaista
Jeste Cici.Monika.Imamo isti ukus jel da?
nekako mi em lici em ne lici ...kako god prelepa jeste , moj favorit medju zenama ....
a ona moja crveni joj obrazi vidi se bas da je zdrava, plavusica ko dusa bas da joj covek ne oprosti