I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
znači sad ću da ti brišem sve poruke bez kvačica
![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Trebala si da ubacis varijantu za meneJa sam sve od nabrojanog, kucam sa skoro svim prstima, a nekad sa dva, uglavnom sleop i uglavnom nabadam tastaturu
Otud i silne greske
![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ne znam nikoga ko kuca palcem obe ruke, tj. sa 10 prstiju....koristim prste obe ruke, ali ne i palac, majke mi....nemam pojma kako bih ga udenula u kucanje....a nije ni slepo, gledam isključivo u tastaturu kad kucam.
где си пошла с крмељиве очи
Evo znaš mene..
Oni služe za razmak - space.Ja ne znam kako bih bez njih.
Večnost je čista sadašnjost.
ja koristim oba palca![]()
ucili smo u skoli slepo kucanje
i imali predmet poslovne korespodencije (srednja ekonomska)
a i godine ircanja, forumisanja.. ucinili svoje![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
pa dobro...vi ste vi, ali ''uživo'' ne znam nikog![]()
где си пошла с крмељиве очи
ja koristim kažiprst i ovaj do njega najviše, ove ostale pomalo.. obe ruke naravno.. takođe mi je nezamislivo da koristim palac za kucanje
ja sam srasla s tastaturom...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
naravno, ne gledam tastaturu, solidno grešim, ali se trudim da ispravim
i jako volim kada neko koristi sva naša slova s kvačicama, uključujući zapostavljeno đ, a ne dj
Sluzim se odlicno, prvi posao mi je bio posao daktilografa i izucila sam zanat odlicno. Kada gledam u tastaturu, kao da prvi put vidim slova, uopste ne umem da kucam gledajuci u nju. Nasa slova sa kvacicama sam prestala da koristim posle duzeg boravka na jednom forumu gde su me urednice stalno opominjale zbog tih slova i zabranjivale njihovo koriscenje. Od tada ja ovako suskam, pa kad napisem da mi siske ruzno stoje ili da volim kokos, onda dovedem ljude u nedoumicu o cemu pricam![]()
Zašto bi neko zabranjivao korišćenje kvačica, nije mi jasno?
kucam sa obe ruke i ne znam baš da li i sa svih deset prstiju![]()
ali uspem da iskucam brzo iako nije slepo kucanje
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
kako kad u zavisnosti od potrebe nekad je podmetač za kafu nekad je lupam o sto, nabadam sa cela tri prsta nekad i četiri a kad se mangupiram palcem opičim razmaknicu
omnia praeclara rara
slozicu se sa kojom i mravomanom...
nema sladjeg nego raspaliti spejs sa palcem![]()