I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
znači sad ću da ti brišem sve poruke bez kvačica
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Trebala si da ubacis varijantu za mene Ja sam sve od nabrojanog, kucam sa skoro svim prstima, a nekad sa dva, uglavnom sleop i uglavnom nabadam tastaturu Otud i silne greske
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ne znam nikoga ko kuca palcem obe ruke, tj. sa 10 prstiju....koristim prste obe ruke, ali ne i palac, majke mi....nemam pojma kako bih ga udenula u kucanje....a nije ni slepo, gledam isključivo u tastaturu kad kucam.
где си пошла с крмељиве очи
Evo znaš mene..
Oni služe za razmak - space. Ja ne znam kako bih bez njih.
Večnost je čista sadašnjost.
ja koristim oba palca
ucili smo u skoli slepo kucanje i imali predmet poslovne korespodencije (srednja ekonomska)
a i godine ircanja, forumisanja.. ucinili svoje
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
pa dobro...vi ste vi, ali ''uživo'' ne znam nikog
где си пошла с крмељиве очи
ja koristim kažiprst i ovaj do njega najviše, ove ostale pomalo.. obe ruke naravno.. takođe mi je nezamislivo da koristim palac za kucanje
ja sam srasla s tastaturom...
Večnost je čista sadašnjost.
naravno, ne gledam tastaturu, solidno grešim, ali se trudim da ispravim
i jako volim kada neko koristi sva naša slova s kvačicama, uključujući zapostavljeno đ, a ne dj
Sluzim se odlicno, prvi posao mi je bio posao daktilografa i izucila sam zanat odlicno. Kada gledam u tastaturu, kao da prvi put vidim slova, uopste ne umem da kucam gledajuci u nju. Nasa slova sa kvacicama sam prestala da koristim posle duzeg boravka na jednom forumu gde su me urednice stalno opominjale zbog tih slova i zabranjivale njihovo koriscenje. Od tada ja ovako suskam, pa kad napisem da mi siske ruzno stoje ili da volim kokos, onda dovedem ljude u nedoumicu o cemu pricam
Zašto bi neko zabranjivao korišćenje kvačica, nije mi jasno?
kucam sa obe ruke i ne znam baš da li i sa svih deset prstiju
ali uspem da iskucam brzo iako nije slepo kucanje
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
kako kad u zavisnosti od potrebe nekad je podmetač za kafu nekad je lupam o sto, nabadam sa cela tri prsta nekad i četiri a kad se mangupiram palcem opičim razmaknicu
omnia praeclara rara
slozicu se sa kojom i mravomanom ...
nema sladjeg nego raspaliti spejs sa palcem