Pitam se zašto opet pada
Plešem na kiši
Vodim ljubav
Gledam Tv
Igram igrice
Forumašim
Pojma nemam, zavisi...
Večnost je čista sadašnjost.
koja kiša?
где си пошла с крмељиве очи
pa neka tamo, nebitno..
pa kad bude padala, reći ću.
ja forumašim..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Svaki put kada pada kisa krenem da oglasavam kucu na prodaju i pitam se sta mi je trebalo da iz grada dodjem na selo da zivim...
Ovo su opcije za internet zavisnike.. kakvo ljubenje crno..
Padanje kiše,onako iznenadno i neočekivano,obično jako utiče na ljude i dovodi ih u razna (ne)raspoloženja..ali,budući da nisam ovisna o vremenskim prilikama na takav način,za mene je kiša uvijek ista..ako sam radosna,svejedno mi je pada li i li ne pada..ako je meni dobro sa mnom,dobro mi je i sa kišom
citam,pisem,spavam...i cekam da stane
meni je, realno, sve jedno da li ima kiše ili je nema - dan je organzovan bez obzira na to. pošto nikad (ili skoro nikad) ne idem na neke piknike ili tako nešto, kiša me ne ugrožava....na posao se mora ići, forumašiti se mora, i sve ostalo što ide u rok službe...nema veze s kišom.
forumašiti se mora.. to mi se sviđa...
Mene kiša baci u depresiju
radujem se tisini, jer aki i mare sede u kuci, zajedno sa svojim roditeljima, i niko se ne dere k'o necastiv...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
kažu da će u utorak baš da bude kišovito, bar u beogradu...i?
kisnem
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
trenutno baš uživam što pada....volim miris kiše, tj. zemlje dok pada kiša.
Ja volim kad padne...Nekako se strpam u krevet, ususkam i korisitim priliku da lencarim uz izgovor da je vreme za dremanje i odmor
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....