-
Status :
Registrovan : Jun 2009
- Pol:

Одг: Tenis
Posle skoro punih godinu dana Novak Đoković će igrati protiv Rodžera Federera, i to u subotu od 14:30, jer je Švajcarac obezbedio učešće u polufinalu Mastersa u Parizu pobedom nad Huanom Martinom del Potrom od 6:3, 4:6, 6:3.
Poslednji put Đoković i Federer igrali su u finalu završnog Mastersa 2012, a taj meč, odigran 12. novembra prošle godine, u kome je Nole pobedio sa 7:6(6), 7:5, bio je njihov 29.
"Mislim da nas dvojica uvek igramo dobro jedan protiv drugog. Kada igramo, uvek je to prilično sa mnogo fizičkog truda. Obojica ćemo probati da budemo agresivni i da preuzmemo inicijativu, a tako će biti i u subotu, imajući u vidu podlogu i uslove u hali. Zanimljivo je to... Uvek sam voleo ovaj rivalitet sa Novakom", rekao je Federer, dodajući:
"Draže mi je što igram sada sa njim, nego pre četiri meseca. Sada sam samouvereniji i opet verujem u svoje šanse. Ali, da je ovaj susret bio na programu pre nekoliko nedelja ili pre nekoliko meseci, možda ne bih bio tako siguran. Verujem da sada imam veće šanse za pobedu. Daću sve od sebe protiv njega, jer Đoković ima iza sebe zaista dobru godinu. Raduje me što sam pobedio Del Potra, uticalo je to na moje samopouzdanje, to je ono što mi je bilo potrebno. BIla je to velika pobeda, a imajući u vidu da mi je omogućila da prođem u polufinale i igram protiv Novaka, sve to je vrlo uzbudljivo", rekao je 32-godišnji Švajcarac.
где си пошла с крмељиве очи 
-
Status :
Registrovan : Jun 2012
- Pol:

Odg: Tenis
-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

Retko ko je očekivao da će David Ferer posle devet uzastopnih poraza od Rafaela Nadala uspeti da prekine tu crnu seriju, ali je on upravo to uradio u polufinalu Mastersa u Parizu: trijumfom od 6:3, 7:5 Ferer je ne samo zakazao okršaj u finalu sa Novakom Đokovićem, već je srpskom teniseru omogućio da, ukoliko osvoji trofej, ponovo bude prvi na ATP rang listi.
Novak Đoković i David Ferer će za titulu u Parizu igrati u nedelju od 15 časova po srednjeevropskom vremenu.
-
Status :
- Pol:

Жреб завршног АТП турнира у Лондону, који почиње већ сутра, одредио је Новаку Ђоковићу знатно тежу групу, са Хуаном Мартином дел Потром, Роџером Федерером и Ришаром Гаскеом. Рафаел Надал је у групи са Давидом Ферером, Станисласом Вавринком и Томашем Бердихом.
Тако је сигурно да ће барем пет мечева из завршнице Париза имати репризу у Лондону, за свега неколико дана: Федерер – Дел Потро, Ђоковић – Федерер, Ферер – Бердих, Надал – Гаске и Надал – Ферер.
-
Status :
- Pol:

Ана Ивановић није успела да се плаира у финале WТА „турнира шампионки” у Софији пошто је вечерас у полуфиналу изгубила од Румунке Симоне Халеп са 2:1 у сетовима - 2:6, 6:1, 6:3.
У другом полуфиналном мечу играју Аустралијанка Саманта Стосур и Рускиња Анастасја Пављученкова.
Турнир у бугарској престоници игра се за наградни фонд од 750.000 долара.
-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

Rafael Nadal savladao je Čeha Tomaša Berdiha sa 6:4, 1:6, 6:3 u poslednjem kolu A grupe završnog Mastersa sezone u Londonu. Nadal je sa tri pobede završio kao najbolji u grupi, a ovim trijumfom omogućio je Švajcarcu Stanislasu Vavrinki da prođe u polufinale.
Večeras se igraju mečevi poslednjeg kola B grupe, u kojoj je Novak Đoković već obezbedio plasman u polufinale. On se sastaje sa otpisanim Francuzom Rišarom Gaskeom u 20:45, a drugog polufinalistu odlučiće direktan duel između Rodžera Federera i Huana Martina del Potra (15 časova).
-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

Рафа отресао Фекија....
добио још 400 бодова и до сада укупно на овом турниру има 1.000 бодова!
-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

-
Status :
- Pol:

Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac poraženi su od Radeka Štepaneka i Tomaša Berdiha sa 6:2, 6:4, 7:6 (4) u finalnom meču Dejvis kupa u Kombank Areni, pa je Češka protiv Srbije povela sa 2:1. Odluka o osvajaču titule i "salatare" doneće se u nedelju, kada će Novak Đoković igrati protiv Tomaša Berdiha, a pred Dušanom Lajovićem će biti izazov karijere, da se suprotstavi Radeku Štepaneku u meču koji bi mogao odlučiti pobednika.
Priznanje za Zimonjića
Pre početka meča, Nenad Zimonjić je dobio nagradu ITF-a za doprinos duhu Dejvis kupa, a sa 37 godina, najstariji je učesnik u istoriji finala.
-
Status :
- Pol:

Pokojna Jeca Gencic je u emisiji Agape rekla: "Tenis ce ponovo da se vrati na servis volej igru" KO HOCE NEKA POGLEDA:
Pa me to tera na razmisljanje zasto je Nole doveo BB.
-
Status :
- Pol:

Prvi teniser sveta Rafael Nadal osvojio je treće mesto na egzibicionom turniru u Abu Dabiju pošto je pobedio Žo Vilfreda Congu sa 7:6 (5), 6:3.
Nadal je došao do prvog trijumfa u sezoni za 99 minuta, pošto je prethodno u polufinalu izgubio od Davida Ferera.
-
Status :
- Pol:

Članovi koji su pročitali ovu temu: 1
Oznake za ovu temu
Dozvole
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete slati odgovore
- Ne možete postavljati priloge
- Ne možete izmeniti svoju poruku