Gledate?
Odlicna serija!
Gledate?
Odlicna serija!
When you have to shoot,shoot,don't talk...
ziveccu zivot kao Charli![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
taj fazon,carli je kralj![]()
Jao prenikovaću se![]()
totalni..
serija je odlicna.. i drzi paznjua klinac je naravno u fazonu "kad porastem bicu Charli"
![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
samo sto su u poslednjem serijalu carlija zamenili estonom kucerom![]()
Ešton Kučer
optužili Čarlija da se drogira, pije i juri žemske ..........trebo je da podrži bombardovanja razno-razna i vole dečake i sve bi bilo kako treba
![]()
simpatični su..
samo mi nije jasno što na početku serije piše da je zabranjena za decu mlađu od 16
kad ono dete u seriji ima 12 godina..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Svidja mi se serija i prosto ne mogu da zamislim Kucera umesto Sina, zaista. Bice kao da gledam neku neuspelu kopiju ove serije. Mada, treba mu dati sansu, mozda bude i ok, ja sam sklona da uvek sve gledam crno, pa se posle prijatno iznenadim.
evo novi intro sa kucerom
Sva gospoda Šin su mi ok ......... a ovaj Ešton mi je da izvinete malo![]()
da se ne lazemo.. totalni promasaj sa Eshtonom..