Nikada
Ponekad
Često
Nemam avatar
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
priča ima lepi avatar..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Ovaj avatar koristim već nekoliko meseci i svidŽa mi se baš, obožavam da slušam Tonina, pa vJeroJatno zato.
identifikuje se sa jednim periodom, stanjem, raspoloženjem... a svaki je bio deo karaktera.
više se vezujem za tuđe avatare.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ja sam se navikla na ove noge, kako cu bez `vakih nogu kad prodju praznici![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
takav mi feeling![]()
ne volim da menjam avatare...kada ih stalno menjam,to obicno znaci da sam u nekom mentalnom rasulu ili me drmaju nemiri,nijedno ni drugo kad sam ja u pitanju nije dobro.