ovo ipak kiki peva najbolje.
ovo ipak kiki peva najbolje.
где си пошла с крмељиве очи
e, ovo je super![]()
Nakon višemesečnih nagađanja ko će ocenjivati kandidate u popularnom muzičkom šou programu "Prvi glas Srbije" žiri je konačno u punom sastavu, a činiće ga Vlado Georgiev, Saša Milošević Mare i Aleksandra Radović koja će zameniti Lenu Kovačević.
Kastinzi za buduće zvezde su u toku, a nakon njih tročlani žiri će krenuti sa ocenjivanjem pevačkih sposobnosti mladih kandidata.
Umesto Lene Kovačević uz Vladu i Mareta, ove godine u žiriju će biti pop pevačica Aleksandra Radović.
- Prvi glas Srbije je odlična prilika za sve one koji traže i čekaju svojih "5 minuta". Takođe je trenutno i jedini šou na ovim prostorima koji zaista daje šansu svima. Profitiraju svi koji su vanserijski talenti, ne samo pobednik, i to je ono što mi se posebno dopada - rekla je pevačica.
izvor: www.blic.rs
E pa jedva cekam da krene![]()
i ja to volim da gledam
lena je trudna, zato ce pauzirati
Zao mi je sto ona nece voditi, taman mi se dopala pred kraj, ali Aleksandra je odlican izbor.
meni je lena jedna tako lepa osoba, ..... video sam je pre neki dan u delta sitiju, pevala je neki dzez, onako sedi na stolici , u crnom, elegantno obucena, stiklice i stomacic, heheh... bas super izgleda![]()
Da, slatkis od zene, a tako me je nervirala u pocetku rijalitija, nisam mogla da je smislim, medjutim posle par emisija sam totalno promenila misljenje![]()
videćemo kako će sve to izgledati...ponovljeno nije nikad tako dobro kao prvi put.
bila ti je , mozda, nadmena? meni je to smetalo, a smetalo mi je i to sto je imala svoje favorite i otvoreno ih je podrzavala, posebno one iz njene grupe...a bilo je boljih od tih koji nisu isli dalje...naravno , to je moje misljenje, ali da je slatka, slatka bre mnoooogoooo
lena imala favorite? pa normalno...a vlada je gurao ovog davora od početka...mislim da ga zna godinama, bwe - pa je dečko na kraju i pobedio
mislim, neka je, ali govoriti da je lena imala favorite, a ne primetiti da su to imali i ostali - nije fer prema njoj.
pricalice.. imam opasku... ona je to otvoreno radila, na skriveni nacin , hehehe... drugi nisu pokazivali to...
a za davora, pa i njega je gurala, i meni je stvarno krivo sto je on pobedio, jer po meni , nije nikako prvi glas srbije, ali radio kje sve sto mu se kaze.. a taka im je i trebao...
zao mi je sto onaj drugi finalista(zaboravih mu ime) nije otpevao pobednicku pesmu, jer bi po meni mnogo bolje zvucala...
i stvarno nemam nista protiv lene...cak naprotiv..
Da, bila mi je nadmena kume, pravi izraz... a ja sam patoloski osetljiva na takve. Medjutim, otvorim um, dam svakome sansu da mi se dopadne, pa neko to uspe, neko ne![]()
Uzbudljivija, zabavnija, raspevanija!
U subotu 8.septembra u 21h počinje nova sezona najspektakularnijeg muzičkog takmičenja u Srbiji! Preko 5000 kandidata započinje nadmetanje za prestižnu muzičku titulu “Prvi glas Srbije”, a samo jedan je može osvojiti
Muški i ženski muzički talenti iz svih krajeva Srbije predstavljaće svoje vokalne mogućnosti renomiranom, žiriju Vladi Georgievu, Saši Miloševiću Maretu i novoj članici Aleksandri Radović.
Svaki kandidat dobiće šansu da pokaže svoje glasovne kvalitete i uveri žiri da poseduje nešto posebno što ga izdvaja od drugih i čini zvezdom.
Prva sezona ovog spektakularnog takmičenja bila je više nego uspešna. Ne samo što je taj TV projekat oborio sve rekorde gledanosti, već su i kandidati koji su ušli u poslednje finalne krugove odmah nakon završetka šoua pokrenuli svoje karijere.
Pobednik Davor Jovanović snima album, a na finalnoj večeri Survivora predstavio je prvi singl “Hipnoza”. I njegove kolege finalisti su nakon završetka muzičkog šoua napravili još veći pomak u karijeri. Prvo je singl snimila Ana Perišić, a za njom su to uradili i Igor Terzija, Nevena Đorđević i Filip Mitrović, kao i Aleksandra Dabić.
Igor, Nevena i Filip su se s novim pesmama veoma uspešno predstavili letos na festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde je duet Nevene i Filipa, pesma “Nesrećo”, osvojila drugo mesto, dok je Igor Tezija proglašen za najboljeg debitanta festivala s kompozicijom “Ljubav je to”. Čuveni kompozitor Bane Opačić napisao je “Fališ mi prokleto” za Aleksandru Dabić i pesma je vrlo brzo postala hit!
Kastinzi za Prvi glas Srbije 2012 održani u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, a broj prijavljenih kandidata željnih dokazivanja i uspeha potvrdio je uspeh iz prošle godine, budući da se prijavilo 5.000 talenata.
Ali svetla pozornice ipak nisu toliko velika, pa je u prvi krug izbora ušlo njih 500. Pravila su ista kao i 2011: kandidati će svojim glasom i harizmom pokušati da Aleksandri, Vladu i Saši dokažu kako imaju ono nešto što ih izdvaja od ostalih, a oni koji to ne uspeju biće eliminisani propadanjem kroz rupu.
Nova članica žirija Aleksandra Radović odlično se uklopila i važan zadatak uspešno savlađuje, uz veliku podršku svojih već iskusnih kolega.
meni je ipak žao što lena ne može da bude deo tima. aleksandra radović mi je mnogo muškobanjasta...dovoljna su dva muškarca u žiriju. nadam se da će me gospođica radović demantoviti.
I meni je Lena bila pravo osveženje u žiriju...![]()
joj baš finoskroz mi je bila ok prošla sezona, ša me brige za žiri
a i volim aleksandru
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Jeste Lena bila lepša, fina je, baš prava damica ali mislim da je Aleksandara malo energičnija i da će uneti više živosti u taj šou. Već u najavi mi se više dopada za žiri.
Jedva cekamAleksandru mnogo volim, nadam se da necu promeniti misljenje nakon ovog takmicenja
mozda se pokaze kao neka nadobudna zloca
![]()