Smesni su mi kandidati koji su toliko samouvereni, nahvale sebe a onda pocnu da cvile i skice... I dalje mi je `favorit` medju biserima koji nisu prosli onaj slatki plavokosi devojcurak koji igra, pravi koreografiju, zivi u nekom svom svetu cvetica... i nije joj bilo jasno kako nije prosla pa je trazila da joj objasne, genijalac
na sitne komadeeeee
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Prvo sam mislila kako je malo nehumano pustati u javnosti ovakve snimke, cisto da se te osobe ne blamiraju javno, ali kad malo razlislim, pa i treba ih blamirati a nakon toga slati na lecenje, kako ga pustise roditelji ovakvog iz kuce ... jedino ako i oni nisu fanovi :raz_114:
A better meal than me
E ovo je baš fino
A better meal than me
Jeste, totalno ok Meni se dopala i kosulja
e, sad ću kao zadušna baba....al moram - aleksandra radović je gora nego što sam mogla da zamislim da će biti. kruta, nadmena, previše arogantna, kritikuje mlade ljude sa čistom željom da ih potpuno ubije u pojam.
kao neko ko radi sa ljudima više od 23 godine mogu da kažem da je velika greška pustiti je da javno presuđuje nekome. ona nema ni taelnta ni takta za tako odgovoran posao...a da ne pričam što misli da je riba ...mada, pored one dvojice, možda i jeste
где си пошла с крмељиве очи
meni se aleksandra sviđa...ume da bude zlobnozavidna, pogotovo prema lepim devojkama, ali volim što je tako iskrena
lenu će bilo ko teško moći da zameni
A better meal than me
jbt, ova jelena vlahović je pokazala ništa i 'ladno je prošla samo zato što je znaju...pazi kad bude pobedila, kao onaj davor što je bio vladov ljubimac.
missim, volim ja vlada kao pevača i sve to, ali ovako -
zaista se ne ponaša kao dama, to je ono što je totalno razlikuje od lene kovačević i ono što mislim da nedostaje žiriju....missim, nije potrebna žiriju žena sa prostatom, nego samo - žena.
Zamisli sada sebe, obzirom da si ti neko ko je profesor...i odgovara ti student i ti mu se smeješ u lice kako ne zna ništa, ili da se ja smejem saradnicima itd...Bre, ona nema profesionalnu etiku ponašanja...
idijotima se i treba smejatikasu idijoti
A better meal than me
tako je sarmo
trazili ste gledajte
joj, nemaš pojma koliko se puta štipam za butinu da se ne bih nasmejala...ali, ovo jeste emisija gde je dozvoljeno ''ponašanje'' missim, ko je terao sve one jadnike da dolaze i da muču tamo pred vladom ili aleksandrom
doduše, moji zahtevi su malo povisoki kad je ponašanje u pitanju.....
Aleksandra me je kao osoba totalno razocarala,mislim, ne poznajem zenu licno, ali ovo sto pokazuje mi je otprilike dovoljno da sklopim sliku o njoj, klasican sindrom malogradjanke... upoznala sam i radila sam kod jedne nase pevaljke, svi kazu za nju ma ona je lafica, ona je drugarcina, dama, dzek, ne znam koje sam vec izraze sve cula, a kod kuce je ljankase i kalastura
Šou „Prvi glas Srbije“ ulazi u najzanimljiviji deo takmičenja. Mladi pevači od večeras glasom i igrom počinju da se bore za titulu najboljeg. Naime, večeras uveče ćemo gledati prvu emisiju duela, u kojoj će se za svoje mesto u finalu boriti 12 takmičara, a sutra u muzičkom duel okršaju će se naći preostalih 12.
Svaki polufinalista će se boriti s protivnikom iz svoje grupe (radionice), pevajući istu pesmu. Članovi žirija pripremaće takmičare, a u tome će im pomoći specijalni gosti, njihovi prijatelji.
Vlado je tako pozvao Kikija Lesendrića, Aleksandra koleginicu iz BiH Maju Sar, dok će Maretu pomagati članice grupe „Beauty Queens“. Izuzetno težak zadatak je pred žirijem jer će večeras odlučivati mikronijanse među sjajnim pevačima.
Takmičari će nam se predstaviti u punom sjaju, jer osim zadatih numera, moraju da savladaju i koreografiju, što svakako neće biti lako. Koje pesme će izvoditi, kako će se snaći na sceni i kojih šest kandidata prolazi u finale - saznaćemo večeras u 21 čas.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/3523...m-glasu-Srbije