meni je čudno to koliko se ona napreže dok peva..
imam utisak da joj se glas brzo ''troši'', to ne bi smelo da se dešava, koliko god da im se glas dopada.
где си пошла с крмељиве очи
ispade ova dunja vujadinović...a devojka peva sjajno....bar je večeras bolje pevala od davora, po mom mišljenju.
to je sigurno zbog toga što je manjak muških glasova koji su došli do finalne faze takmičenja.
ipak je davor bolji !!!
pa dobro...meni nije....a sad ove dve večeras nemaju pojma. reče lepo georgiev ''otkud vas dve u finalu?''
E da,Darija i ona što ima usta malo nakrivo....kako li se zove
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
e
A better meal than me
i ja sam primetila da georgiev voli nevenu....čim je vidi - odmah kaže ''dalje, prošla si''.
i ja volim nevenu
samo ne znam što je tako k'o šlogirata
A better meal than me
Željko VS Prvi glas Srbije
Alo - 08. 11. 2011.00:23h
- Šou je odličan, ali siguran sam da je većina gledalaca primetila da je 99 odsto numera na engleskom, protiv čega nemam ništa, ali bi se taj šou onda morao drugačije zvati. Mnogi talentovani izvođači, koji su već izgradili interpretatorski stil na maternjem jeziku, imaju ogromnu jezičku barijeru kada za zadatak dobiju pesmu na stranom jeziku. Izgube koncentraciju i jedino na šta misle tokom pevanja je izgovaranje teksta, što je, složićete se, hendikep - objasnio je Željko , koji je potom prokomentarisao i članove žirija:
- Osim Vlade Georgieva, ostale članove žirija ne poznajem, niti sam upoznat sa njihovim umetničkim opusom, te ne bih mogao ništa da kažem o tome. Vlado svoj posao u tom šouu radi vrlo kvalitetno, odgovorno i šarmantno - procenio je jedan od najuspešnijih kantautora na Balkanu.
Inače, Lena Kovačević je džez pevačica, a Saša Milošević Mare jedan od autora evrovizijskog pobednika „Molitve“.
Televizija "Prva" odgovorila na svoj način:
- Zabrinutom“ Željku poručujemo da ostane uz “Prvi glas”! -
Na zamerku Željka Joksimovića upućenu „Prvom glasu Srbije“, komentar je stigao od službe za odnose sa javnošću Televizije „Prva“ u kojem poručuju i Željku, ali svima koji „brinu“, da nastave da gledaju šou.
- Nije važno šta pojedinci govore. Ono što jeste važno je stav i mišljenje gledalaca Srbije, a oni su jasno presudili. Naime, prema zvaničnim podacima o gledanosti, „Prvi glas Srbije“ je u toku emitovanja bila ubedljivo najgledanija emisija. To je jedino validno. „Zabrinutima“ poručujemo da ostanu uz najpopularniji muzički šou „Prvi glas Srbije“ - poručili su iz sa televizije na kojoj se šou emituje.
kako se sad ovaj željko izofirao
zasto se izofirao? njega su pitali za misljenje, zar ne? rek'o covek sta ima, nikoga nije prozvao, nikoga nije napao... cak je i dao predlog kako da se emisija unapredi (deo sa pesmama na srpskom)... i pritom pohvalio jednog clana zirija kako odlicno radi taj pos'o... a ovi, odma' u kolena - 'zabrinutima porucujemo'... ja ne znam otkad je u modu uslo ovo perpucavanje preko nekih saopstenja... mnogo nisko i neozbiljno, brate mili... k'o pink da ih uci kako da povecavaju gledanost...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
e, pa rile...ne slažem se....ne može, kao čovek iz branše, da kaže da ne zna ko je lena ili ko je mare....to možemo ti i ja da ne znamo.
a pogotovo kao džentlmen ne bi smo da kaže ovakvu notornu glupost - da ne zna opus lene kovačević. to je baš maliciozna varijanta, jer je on sigurno ispao iz ''igre'' kad su birali ko će biti u žiriju
znam željka ko zlu paru.
Bokte,ja mislila ovo lupio Mitrović,a ono Joksimović lupa li lupa
A better meal than me
sjajna pesma, i njihovo stvarno dobro izvođenje i dalje tvrdim da je dunja bila ovde bolja...ali, šta je - tu je.
a ovo nije loše...imaju lepe glasove, mada blago falširaju u refrenu.
i meni, roso....
a ovo ne umem da objasnim ne zna se ko je manje dobar napravili su parove da od 2 odlična jedan mora da ispadne, kao i ovaj - od dva bezvezna glasa - prošao je jedan meni to ne ide u glavu.
a ovo je baš bilo ''la blamaž''