a ovaj mali peva , svaka čast.....![]()
a ovaj mali peva , svaka čast.....![]()
где си пошла с крмељиве очи
meni je ovo bilo odlično...tj Nevena mi je ovde bila odlična
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
i kako lepa haljinaaa...nevenina of kors
![]()
A better meal than me
Aleksandra... komšinica moje dece...
a vlado kad čuje da neko falšira - pobesni :raz_114: ne može to da sakrije...ovo drugo dvoje - nešto kao snužde facu, sklanjaju pogled, a vlado - besan kao ris![]()
Oćem ..a mene..ko je mene pozdravio..
Malo više mi se svidja Lena..al može imare da prođe..
A što je Nevena noćaske očajno pevala
Prođe Ciga
A better meal than me
Dule razbija. Svaka mu cast .
![]()
e i ja se naježila kao je pevao ''rano je''....dečko ima nešto u glasu![]()
Prvi glas Srbije: Izbačene Tatjana i Adrijana
Alo! - 13. 11. 2011.00:26
Tatjana Đorđević i Adrijana Krstić napustile su društvo 10 najboljih kandidata Prvog glasa Srbije. Davor, Tatjana, Adrijana i Dušan osvojili su najmanje glasova publike. Konačnu odluku o tome koja dva kandidata prolaze dalje, doneo je žiri, pa su u drugu polufinalnu emisiju prošli Davor Jovanović i Dušan Kurtić .
Svako od deset finalista je otpevao pesmu po svom izboru. Ipak, nemilosrdna pulika je na tanka led dovela Davora Jovanovića, Tatjanu Đorđević, Adrijanu Krstić i Dušana Kurtića, a direktan plasman u dalje takmičenje su imali Igor Terzija, Ana Perišić, Darija Lukić, AleksandraDabić , Filip Mitrović i Nevena Đorđević. Četvorka koja je morala u duel ostala je na milost i nemilost Vladi Georgijevom, Leni Kovačevič i Maretu koji je prvo odlučio da Tatjana bude ta koja napušta takmičenje, a Davor bude još jedan finalista. Međutim kada su se za opstanak borili Adriana i Dušan, Lena je saopštila da je Adriana ta koja ne može da ide u dalje takmičenje.
-Ovo je veoma nezahvalan pozicija za žiri – rekao je Vlado Georgijev. - Svi su bili veoma dobri i sada su samo nijanse odlučivala ko je bolji.
Osam finalista su otišli u sledeći krug, jer su odabrali dobru pesmu. Ali i odličan scenski nastup im je pomogao u tome, dok takmičarke koje su osvojile najmanje simpatija žirija i publike su propale. U subotu uveče gledaoci su po prvi put imali svoj udeo u ovom muzičkom spektaklu, jer su i oni mogli da glasaju za svoje favorite. Svaki od kandidata imao je svoj broj, a publika je za svoje favorite glasala putem sms poruka.
Ko će sledeće subote ići dalje, a ko će morati da se pomiri sa tim da nije dorastao tituli Prvi glas Srbije odlučivaće opet gledaoci, ali i Mare, Lena i Vlado.
A better meal than me
nikad![]()
A better meal than me
ima odmah u subotu posle ponoći u pola dva i to je to
mislim![]()
A better meal than me
A better meal than me
missim da se davor zezn'o s izborom pesme, jer je toše postavio izuzetno vioke standarde u interpretaciji...a o lepoti glasa i da ne pričam.