ovaj dečko ima fenomenalnu boju glasa...i dobar nastup, smiren, što bi rek'o georgiev.
ovaj dečko ima fenomenalnu boju glasa...i dobar nastup, smiren, što bi rek'o georgiev.
где си пошла с крмељиве очи
e, a na ovo sam se naježila....a taman sam bila zaspala...i čujem kroz san kako peva, bokte![]()
U finalnoj večeri „Prvog glasa Srbije“ zaustavljen je takmičar Dušan Kurtić, koji je u duelu poražen od strane takmičarke Aleksandre Dabić.
Kako se takmičenje „Prvi glas Srbije“ bliži kraju tako je odluka žirija sve teža, pa je tako bilo i večeras.
Dušan Kurtić koji je prvobitno pevao netipičnu pesmu za njega „More than words“ grupe „Extreme“ naišao je na podršku publike i negodovanje žirija, ne zbog lošeg odabira pesme, već zbog manjka energije u istoj. Aleksadra Dabić pridružila mu se „na rupi“ jer je prvu pesmu „All the man that i need“ izvela traljavo.
Ipak pesmu „Sve ti opraštam“ koju je izvela u duelu otpevala je za nijansu bolje od Dušana i tako sebi obezbedila mesto u šou, bar još neko vreme. Dušan je nadomak kraja napustio takmičenje, ali ga kako mu žiri proriče očekuje sjajna muzička karijera.
e bas ako ispade Kurta:pop:
ipak je trebao da ide jos koju emisijubas ima talenat za pevanje
![]()
... bez komentara
Meni se svidja Nevena![]()
najezih se od ovog savrsenstva i lakoce pevanja.kakvo blago
ispade ova mala perišićka....žao mi.
darija je sinoć bila najgora, sa onom glupavom pesmom
a posle mi se čini da je igor imao nezahvalnu pemu....mala leskovčanka je super pevala, pevala je za medalju sinoć.
Da, Vlada je sinoc, lepo rekao, publiko, nista u pravu...meni je favorit Darija, medjutim, sinoc me je malko razocarala. I pesmom i sujetnom svojom, kritika je bila na mestu. I meni je zao Ane, lepo je pevala...Ali sta je tu je, tu ne pobedjuje realno, onaj koji je najbolji, vec onaj ko ima najvise glasaca, sto je meni bzvz skroz... Igor se nekako, nije dao, lepo je otpevao ali je nedostajao onaj njegov pecat...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Očajni su svi bili sinoć![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me