Obzirom da me net sinoć zezao, pažljivo sam slušala sinoćnu emisiju i takmičare. Oduševili su me. Izbor je bio zaista težak. Oduševio me žiri jer je napravio presedan i ''pustio'' obe devojke mislim da su bile Mirna i Nevena...bile su fenomenalne..
Obzirom da me net sinoć zezao, pažljivo sam slušala sinoćnu emisiju i takmičare. Oduševili su me. Izbor je bio zaista težak. Oduševio me žiri jer je napravio presedan i ''pustio'' obe devojke mislim da su bile Mirna i Nevena...bile su fenomenalne..
U subotu uvece mene su odusevile dve devojke, toliko su bile dobre da su meni neke suzice krenuleiz tog duela prosla je dalje Snezana Vusovic, a ne secam se imena druge koja je otpala... a obe su bile fenomenalne, pevale su Turn me on od Nicki Minaj, rasturile su...
Znači, ja ću, od onog Andrije Miloševića i njegovog najavljivanja kandidata kada treba da izađu na scenu, da izloodim
Pa šta se dere tako...moram da stavim na mute, mnogo me nervira
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ja bih ga prvo kod frizera poslala
@tema
ove dve sto su prosle zajedno su me odusevile![]()
Ja znam da me je sinoć nešto ipak malo iritiralo...Andrijine najave....Katastrofa. Da ne bi vas, zaboravih na to...
![]()
ne znam ko se žalio na njega...bio je i prošle sezone iritantan i sve skupa mi je to dojadilo, pa nisam gledala sinoćnju epizodu![]()
где си пошла с крмељиве очи
mislim da sam ga ja odmah na pocetku malo opljunulafrizura mu je retardirana, njegove najave su u istom rangu sa onim pijacarskim i vasarskim uzvikivanjem u reklamama na TV za vikend akcije po hiper marketima od kojih dobijam laksi nervni slom svaki put kad ih zakacim...KUpusssss 25 dinaRRRa kilOgrammmmm
![]()
A de je onaj mali Stefan..onaj iz Solt Lejk Sitija
...valjda nije ispanuo
![]()
A better meal than me
Kad pevaljka sebi uvrti u glavu da je neki bitan faktor, nista gore od toga... Neka ima dobar glas sto puta i nek ima hitove, popularnost (i to je diskutabilno, ukusi su razliciti)... kad se onako izbeci na nekoga i pocne da vredja i kritikuje, iscudjava se, meni nije dobro
A smesna mi je i ona jedna iz Bjuti Kvinsimala je zalizanu kosu u onoj njihovoj radionici gde uvezbavaju pesme... ona kao da je ucila od Aleksandre kako se ponasa malogradjanka
sva je nesto i ona bila stroga i vazna i odmah spremna da ucini da se ovi klinci sto treba da pevaju osete kao popi*an cvet... zar nekome treba gace da se tresu od pevaljki
dobile i one svojih 5 minuta nekog `znacaja`
Ako nesto ne volim u zivotu, to je ta nadmenost, nicim opravdana...
uf, sasam se razbesnela![]()
Aleksandra je dama![]()
A better meal than me
ko da ja znam kaki je tvoj deda![]()
A better meal than me
Ja volim tako direktne ljude, ali stvarno ponekad pomislim da ovo Aleksandri nikako nije trebalo
I meni je Mare skroz ok, onaj Vlada jeste na neki način simpatičan ali tako me često nervira što se samo nešto krevelji, da ga vidim prvi put rekla bih: ovaj nema veze s muzikom![]()
A better meal than me
Da,ali ne znam dal si videla ono kad je jednoj takmičarki u zadnjoj emisiji rekao :vidi se da ti je neki deda sa sela,poradi malo na tome znaš...ume i on da bude dosta bezobrazan al opet balansira..dobro vodi grupu bez tenzije..
A Mare je divan- taj čovek najmanje dolazi do reči-to je uvek tako,a u stvari on kad nešto kaže to ti je to..i bez vredjanja on to sve iznese..
![]()
Pa dobro, u svakom žiriju ima jedan fini, jedan oštrokondžast i jedan... nako![]()
A better meal than me
ove dve devojke su me odusevile, a moja imenjakinja koja ide dalje je mnogo simpaticno stvorenje, ova u belim pantalonama