ma i ta kakva takva popularnost je brzoprolazna... nisam čula da je onaj prošlogodišnji pobednik nešto uradio, ili možda ne pratim dovoljno. ovo je sve zanimljivo barem meni, od subote do subote, iz emisije u emisiju, nakon toga već pola toga zaboravima tek kad se sve završi, sećaću se možda samo par njih koji su ostali najduže u takmičenju, ostalih se neću ni sećati, već sad nemam pojma ko je sve tu bio
![]()

a tek kad se sve završi, sećaću se možda samo par njih koji su ostali najduže u takmičenju, ostalih se neću ni sećati, već sad nemam pojma ko je sve tu bio
Odgovori sa citatom

okrenem glavu a ovi prikazuju nevenu kako plače tamo kod kilibarde, a onda se i ja rastužim i tako... stvarno mi je žao saške, jer je odskakala po svemu od ostalih, baš je bila svoja, iako sam na početku mislila drugačije o njoj

Recimo, moja snaha se oduševila nekom njegovom rečenicom, jer je on valjda imao neke loše komentare i da je rekao ''Ma nek' smo živi i zdravi, biće pesme'' ili tako nekako..I ona mi je rekla, da joj je to nešto bilo žao. Ima Boris kod sebe dosta otvorenu i iskrenu dušu, bez da se drži u nekoj sili. I svaka iole empatična osoba to oseća...I ja sam neko ko ''pada'' na tu vrstu duše kod ljudi...On iskazuje iz sebe ono što jeste, bez foliranja. Izgleda da iskren osećaj i dalje prolazi kod ljudi. A da je neki pevač...Nije...daleko od toga...ali nije toliko ni loš.
sa onim njenim glasićem
pored tooliko dobrih pevača,Sašku da i ne pominjem :cekam: