Mogli bismo da napravimo neki Prvi glas forumai da imamo i žiri u kome će obavezno biti i jedna zloća poput Aleksis
mislim, nemamo mi ovde zloće, ali bi neko morao da je glumi
![]()
Mogli bismo da napravimo neki Prvi glas forumai da imamo i žiri u kome će obavezno biti i jedna zloća poput Aleksis
mislim, nemamo mi ovde zloće, ali bi neko morao da je glumi
![]()
OK Fajf...Daj razradi ideju, lako ćemo za Aleksis..![]()
Trebaće mi vaša pomoć, ja sam loš organizator natjecaja![]()
Pa dobro....Nije problem žiri..Mislim, 'fala Bogu ima nas...Nego, ne znam kako da postavimo te pevače..Jedino da tražimo po netu neke bzv pevače da kačimo, pa da analiziramo..![]()
ali da svako od nas ima svoj takav neki snimak i iz emisije u emisiju da od istog izvođača kači drugu pesmukao da je to predstavnik svakog od nas
ako me razumete
![]()
čujte mene... iz emisije u emisiju ... e baba pukla si i ti ko zvečka...![]()
Па добро, нећемо баш из емисије у емисију...али, да се договоримо...Хоћемо ли да качимо, анимосе, познате извођаче и који ћемо музички правац ?
![]()
ooo ovde se nesto fino kuva![]()
па направићемо изузетак за тебе роскамислила сам да би било занимљивије да имамо неке анонимусе
![]()
Ма није проблем...Ко жели учешће у оба...мслм и у жири и у извођаче..може...Па ово је форум, овде све може...
И мени су анонимуси занимљиви, само ми је проблем, што тих има више у турбо фолку...Зато питам, да ли је битан жанр музике или не...![]()
ma nije, bilo bi lepo da se oprobaju u svim žanrovima, ali ako nekome zbog laga leži samo jedan žanr nema veze koji je, bitno da se peva![]()
Ok ...Eво чекамо Роску...да отвори овај наш ПГ![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
A better meal than me
A better meal than me