Member Area

Razbibriga - Pokreće vBulletin

Stranica 12 od 21 PrviPrvi ... 21011121314 ... ZadnjaZadnja
Pokazuje rezultate 221 do 240 od 408
    Registrovani Član
    kojica avatar
    Status : kojica je odsutan
    Registrovan : Aug 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 15

Početno Re: Optužen zbog pretnje smrću učesnicima Parade ponosa

Naravno da nije. To može i neko ko internet video nije.
    Ali pretnja smrću je upućena od strane nekoga ko barata visokom tehnologijom.
    Da nije bilo specijalno oformljenog odeljenja, koje je formirano zahvaljujući
    tome što su organi reda upućeni na početni kurs poznavanja računara,
    kriminalac bi se provukao nekažnjeno.

vidiš.. mogli bi mene da zaposle...

Registrovani Član
    Zazijavalo avatar
    Status : Zazijavalo je odsutan

Citiraj Prvobitno napisano od planinarka Vidi poruku
    ... pretnja smrću je upućena od strane nekoga ko barata visokom tehnologijom.

vidiš.. mogli bi mene da zaposle...

Registrovani Član
    Tibi avatar
    Status : Tibi je odsutan
    Registrovan : Jul 2010
    Tekstova u blogu : 10

Citiraj Prvobitno napisano od planinarka Vidi poruku
    šta se smeješ.. srbija ide u korak s vremenom...
    `De bre, Srbija je daleko ispred...vremena, samo ovi razvijeni nemaju senzibilitet da to...primete

Registrovani Član
    kojica avatar
    Status : kojica je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 15

Lepo rečeno.

Nego..
    mene mi nije jasno kako se nešto tako nepouzdano kao što je fejsbuk može uzeti kao dokaz..
    eto.. neko može da upadne na tvoj nalog, napiše gluposti, pa kad te uapse ti dokazuj
    da nisi kriv...

Registrovani Član
    Zazijavalo avatar

Ako pliva kao patka, ako izgleda kao patka, ako leti kao patka... mora da je patka. Čuj, fejsbuk grupa Obraz.

Registrovani Član
    mica avatar
    Status : mica je odsutan
    Registrovan : Nov 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 8

e jes glup :D

Registrovani Član
    G avatar
    Status : G je odsutan
    Registrovan : May 2010
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od mica Vidi poruku
    e jes glup :D
    kao tri q... Jedino budala i šljivove rakije ima u Srbiji za izvoz

Registrovani Član
    mica avatar
    Status : mica je odsutan
    Registrovan : Nov 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 8

Citiraj Prvobitno napisano od G Vidi poruku
    kao tri q... Jedino budala i šljivove rakije ima u Srbiji za izvoz
    ma garant ga je devojka ostavila,zbog devojke pa je besan ne celu gay populaciju i impulsivno odreagovao :D:D auh...mnogo gledam filmove

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Status : QueenOfClubs je odsutan
    Registrovan : Jul 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 1

Početno Re: Kud plovi ovaj brod- gej parada

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/g...a-za-srbe.html

Саша Рендић четвртак, 30. септембар 2010. Озбиљно урушавање српске државе, као једне од најстаријих у Европи, као да није посебно забринуло ниједног политичара у земљи, било да припада режиму или опозицији. У моменту када се Тачи припрема за обрачун са оно мало Срба што је остало на Космету, када се муфтија Зукорлић острастио да што пре отцепи Рашку област од Србије, када на многим аутомобилима у Војводини можемо видети нелегалну ознаку “В” ( занимљиво је да ригорозна полиција ово толерише ), медији у Србији подижу максималну температуру форсирајући “догађај деценије” – геј параду.
    У огромној мери додатну тензију подигао је председник Тадић, који није нашао за сходно да Хашиму Тачију стави до знања да Србија има војску, да муфтији предочи нешто слично, било у виду армије или полиције, али је зато жестоко запретио сопственом народу, јер ако нисте знали, интегритет државе Србије брани се свом расположивом силом на геј паради у Београду!
    Овакво понашање вође нације неодољиво подсећа на очеве који нису способни да се снађу у својој средини, да се супротставе шефовима на послу, да обезбеде породици колико толико пристојан живот, да би затим сву акумулирану негативну енергију и остале фрустрације, искалили на сопственој жени и деци. Мислим да је ово поређење адекватно, јер држава представља једну велику породицу.
    Коме одговара атмосфера негативног електрицитета, и ко највише прижељкује да се 10. октобар 2010. претвори у дан невиђеног хаоса са најкрвавијим последицама?
    Свакако највише страним обавештајним службама, које би тиме још више указале на чињеницу “да смо варварски народ који једва чека да се обрачуна са неистомишљеницима”. Такође, такав развој ситуације омогућио би властима у Београду да организују нову “сабљу” (прва сабља посекла је све сем оних које је требала), којом би завршили обрачун са свим патриотским снагама у земљи, јер како једном у “Отписанима” рече мајор Кригер:”Треба утерати страх у кости колебљивцима, потенцијалном непријатељу!”
    Нисам нешто приметио да хомосексуалци немају своја права у Србији. Радио сам у три велика предузећа, тачно се знало ко је геј, али њих нико никад није вређао, а камоли физички нападао или на било који начин злостављао. Напротив, они итекако умеју да буду добри пријатељи, такође смо им и ми остали узвраћали на сличан начин. Од Стамболићевог времена, до дана данашњег, увек су се знала места где се хомосексуалци окупљају. На таква места други људи једноставно не залазе, тако да и то не представља никакав проблем.
    Главни проблем у Србији су МИ6, ЦИА и БНД, који су одавно решили да нам потпуно укину државност.
    Многа убиства у Србији која су се догодила у последњих десетак година, остала су и даље неразрешена. Ако је налогодавац био Слободан Милошевић, како је могуће да ЦИА, МИ6 и БНД то још нису открили, посебно данас, кад њихових агената у Србији има више него накупаца на пијаци?!
    Ако су проблем српско – црногорски нарко кланови, зашто и сад има толико дроге на сваком ћошку, или можда то питање треба поставити агентима ДЕА – е, који су се такође размилели по земљи Србији?!
    Или је можда крив “дежурни експерт за пироманију” – Воја Коштуница?
    Да ли је можда Коштуници одговарало да онако величанствен митинг за Космет претвори у ноћ хаоса? Наравно да није, његова грешка је што није послао своје поверљиве људе да сами обезбеде америчку амбасаду, јер би тим потезом спречио мрачан сценарио изазивања нереда и пожара!
    Из свега наведеног, добро се види где вребају опасности на геј паради, јер страним агентурама и домаћим обожаваоцима истих, заиста неће бити тешко да међу незадовољан народ убаце своје оперативце који ће изазвати инциденте, омогућити полицијску интервенцију, нову “сабљу” и почетак завршног погрома над српским народом.
    Било је много ситуација када су реке Београђана требале да се излију на улице – први случај је пад Книна, други сребреничка резолуција, трећи прекрајање сопствене резолуције о Космету. Београд је тада ћутао. А сада, као под диригентском палицом, неко нас навлачи на улицу!
    Опозициони политичари поводом овога ћуте, њих занима једино да се дочепају власти и наставе битку за касицу – прасицу, једину светињу српских владајућих странака у последњих 20 година.
    Мене највише занима зашто ћути САНУ? Зашто интелектуална елита не покушава да објасни народу какав су му мамац ставили на мишоловку, овог пута увијен у облогу геј параде?! Ако су медији блокирани, постоје ваљда и други начини легалне борбе – леци, плакати, одлазак активиста од стана до стана.
    Сматрам такође да би неко из СУБНОР – а или друштва српско – јеврејског пријатељства, могао да приупита надлежне зашто парк “Мањеж” (место са ког парада треба да крене) из ваздуха изгледа као стилизовани кукасти крст? Немојте само да неко каже “то је случајност”, “свастика је и стари индијски симбол” итд.
    Срби су имали немерљиво јачи антифашистички покрет од било које земље у Европи; у односу на наш, Де Голов покрет отпора био је дечија игра! Преко милион Срба побиле су Павелићеве усташе под тим истим симболом, уз подршку Ватикана. Чији је то хир, ко то покушава да Београд, једини град који се у поробљеној Европи супротставио Хитлеру, прикаже као нацистички? Ко је то толико “романтичан” да нам подмеће геј параду која уједно треба да “евоцира успомене” на Ремове СА трупе?
    Шта нам је чинити?
    Познајем добро неколико хомосексуалаца, како мушке, тако и женске популације. Ником од њих не пада на памет да иде на геј параду, не зато што се боје, већ зато што сматрају да је то њихова приватна ствар. Такође су мишљења да све ово нема везе са њима, већ да је иностраним структурама стало да дође до нереда и потпуног урушавања државе. Имајући у виду и проценат хомосексуалаца у Београду, схватићете да ће их доста бити и “с друге стране ринга”, тј међу онима који су “предвиђени” да нападну парадере.
    Свакако би најбоље решење било игнорисати параду. Празне улице, спуштене ролетне, па нека “свеци” марширају до миле воље! Нека на улици остану само увезени и плаћени гејеви, оперативци задужени да изазову инциденте и њихови организатори и господари. Да не кажем колико ће бити бесни када виде да нисмо загризли мамац, да нећемо уприличити задовољство ТВ гледаоцима широм Империје да се наслађују обрачуном српског народа са сопственом полицијом, или чак армијом, што је животни сан сваког србомрза.
    Као што видимо из дневних листова, за сваки случај спремљен је и Чича Дража и “истина о њему” (можемо ли замислити какву истину о Чичи шаље управо она земља која га је навукла на танак лед), не би ли нас поново поделили на партизане и четнике, бацили у “братски загрљај”, јер каква би то тек била забава за “сладокусце” из Лондона, Берлина и Вашингтона, а и шире!
    Београд, као прави град домаћин, дужан је једино да устане од трпезаријског стола, покаже својим дугогодишњим гостима из МИ6, ЦИА и БНД пут ка излазним вратима, јер су превазишли сваку меру у својој бахатости и уцењивању. Такође, ко год од послуге није схватио да треба да служи првенствено свом домаћину, не заслужује гостопримство главног града, а камоли владавину над једном поносном, историјски напаћеном и крвљу натопљеном земљом.
    Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Registrovani Član
    G avatar
    Pol:

Izvrstan članak moji komplimenti autoru...Posebno me se dojmio ovaj deo...

"Као што видимо из дневних листова, за сваки случај спремљен је и Чича Дража и “истина о њему” (можемо ли замислити какву истину о Чичи шаље управо она земља која га је навукла на танак лед), не би ли нас поново поделили на партизане и четнике, бацили у “братски загрљај”, јер каква би то тек била забава за “сладокусце” из Лондона, Берлина и Вашингтона, а и шире!
    Београд, као прави град домаћин, дужан је једино да устане од трпезаријског стола, покаже својим дугогодишњим гостима из МИ6, ЦИА и БНД пут ка излазним вратима, јер су превазишли сваку меру у својој бахатости и уцењивању. Такође, ко год од послуге није схватио да треба да служи првенствено свом домаћину, не заслужује гостопримство главног града, а камоли владавину над једном поносном, историјски напаћеном и крвљу натопљеном земљом."

Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 38

dži, e....missim, sve je u redu...ali, zar ne možeš da kažeš ''posbno je na mene ustavio utisak ovaj deo''?...džaba ti sve, i pederi i partizan i sve redom, ako ti ne neguješ svoj jezik.
    где си пошла с крмељиве очи

Registrovani Član
    Kovač avatar
    Status : Kovač je odsutan
    Registrovan : Mar 2010
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od pričalica Vidi poruku
    dži, e....missim, sve je u redu...ali, zar ne možeš da kažeš ''posbno je na mene ustavio utisak ovaj deo''?...džaba ti sve, i pederi i partizan i sve redom, ako ti ne neguješ svoj jezik.
    Dapače

Registrovani Član
    Zazijavalo avatar

Ne znam... Ja bi bio oprezniji oko ovih poređenja.
    Kad se izjednače antifašisti i saradnici okupatora, onda se može očekivati svašta. Recimo, da se za koju godinu uteruju u bratski zagrljaj strejtovi i ... ovi.

Registrovani Član
    G avatar
    Pol:

Ajde reci da si se šalila molim te. Ovakav slučaj ksenofobije još nisam sreo kako sam se doselio u Srbiju ... Jel propisano na forumu nekim pravilom da neke reči nisu poželjne? Izvini ali "Posebno me se dojmio ovaj deo" za tebe znači ne negovanje mog jezika??? Pričalice nije Srbija samo Beograd ima i malo Severa a tamo se "dojam" koristi vrlo ravnopravno kao i "utisak"...A ja svoj jezik negujem (neću ti odati koji je u pitanju ) samo si ti zaboravila da naš jezik vrlo gramatički ispravno na ijekavici i ikavici koriste Srbi u različitim delovima Srbije i u susednim državama gde su Srbi također autohtoni narod. U ustavu Republike Srbije članom 10 u odeljku "JEZIK I PISMO" je regulisano da su u Republici Srbiji u službenoj upotrebi srpski jezik i ćirilično pismo. Službena upotreba drugih jezika reguliše se zakonom, na osnovu ustava. Nešto se ni ti ni ja nismo potrgali(pokidali op.prim obe varijante hihi) oko pisanja ćirilicom. A i gramatički...

Registrovani Član
    sani avatar
    Status : sani je odsutan
    Tekstova u blogu : 10

Свакако би најбоље решење било игнорисати параду. Празне улице, спуштене ролетне, па нека “свеци” марширају до миле воље! Нека на улици остану само увезени и плаћени гејеви, оперативци задужени да изазову инциденте и њихови организатори и господари. Да не кажем колико ће бити бесни када виде да нисмо загризли мамац, да нећемо уприличити задовољство ТВ гледаоцима широм Империје да се наслађују обрачуном српског народа са сопственом полицијом, или чак армијом, што је животни сан сваког србомрза.
    Bravo! to je to.
    BTW..nadam se da je autor teksta Sasa Rendic taj Sasa Rendic kojeg mislim d apoznajem (a mislim da jeste) - upucujem mu ovde posebne cestitke za sjajan komentar

Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.

Registrovani Član
    G avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od mica Vidi poruku
    ma garant ga je devojka ostavila,zbog devojke pa je besan ne celu gay populaciju i impulsivno odreagovao :D:D auh...mnogo gledam filmove
    Mico haha mislim da je sasvim moguć scenario koji si postavila kao teoriju...Samo trebao je to rešiti predlogom za trojku...I vuk sit i ovce preko broja...:raz_114::raz_067::raz_114:

Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 38

'vako...
    bliži se famozni 10. oktobar...i sve što se više bliži, sve više imam želju da ga prespavam.
    drago mi je što ni jedna od ćerki neće biti u beogradu tog dana. meni ne smeta što će da se šetaju ti LBGT ili kako se već krate po skraćenicama homosexualci....ali bi moglo da mi smeta šta bi to značilo u perspektivi, a najviše da neki homosexualni par usvaja decu.
    mislim, ne bih mogla da živim sa dve kewe ni pod razno, a sa dva ćaleta tek nikako.
    dakle, mene to brine.
    to - što će da se šetaju - neka se šetaju, samo neka mi decu ne diraju.
    где си пошла с крмељиве очи

Registrovani Član
    dr.Kadžija avatar
    Status : dr.Kadžija je odsutan
    Pol:
    Lokacija : Mračno doba šverca srednjevekovnih štamparskih boja
    Tekstova u blogu : 3

Citiraj Prvobitno napisano od Man Vidi poruku
    Astrolozi tvrde da je 10.10.2010. loš dan za održavanje Parade ponosa, jer su sve planete u Škorpionu, koji sa sobom nosi destrukciju i agresiju
    Upravo zato je i organozovano na ovaj dan .
    10.10.10 ili ti po rimski XXX
    Taj dan je predviđen za masovnu ritualnu inicijaciju i za generisanje ogrmonih količina negativne energije, jer se tog dana neće ni u jednom taboru dešavati bilo šta pozitivno, sve emocije će imati negativan predznak, na sve strane će se ispoljavati negativne emocije.
    Smišljene provokacije od strane određenih struktura koje ovo sve forsiraju se jasno vide na plakatu za paradu ponosa...

Molitva, pogled na gore, maska, vibrator il dildo, na minđušama okačene ikonice bogorodice i isusa...a zna se ko u svojim ritualima sve voli da izvrne naopačke
    Parada prošle godine na ušću nije održana jer tamo nema za ovakve inicijacije neophodne infrastrukture u vidu geometrijskih oblika (koji sami po sebi privlače i generišu određene vrste energija). U ovom slučaju je odabrana osmokraka zvezda koja se nalazi u manježu gde će parada, tj inicijacija započeti.

Priložene slike Priložene slike 101010.jpg  
    every year, every week, every day, every memory

Registrovani Član
    dr.Kadžija avatar
    Status : dr.Kadžija je odsutan
    Pol:
    Lokacija : Mračno doba šverca srednjevekovnih štamparskih boja
    Tekstova u blogu : 3

... ako ti ne neguješ svoj jezik.
    Koji jezik? Ovaj koji je upropastio izdajnik i strani plaćenik koji se po srbiji kretao pod inicijalima VSK?
    Jezik je prvo i osnovno sredstvo za pravljenje podela među ljudima.
    every year, every week, every day, every memory

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Status : QueenOfClubs je odsutan
    Registrovan : Jul 2009
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od dr.Kadžija Vidi poruku
    Koji jezik? Ovaj koji je upropastio izdajnik i strani plaćenik koji se po srbiji kretao pod inicijalima VSK?
    Jezik je prvo i osnovno sredstvo za pravljenje podela među ljudima.
    Да се и ја једном сложим с тобом
    Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Stranica 12 od 21 PrviPrvi ... 21011121314 ... ZadnjaZadnja

Slične teme

1. Parada pobede u Moskvi 2012.
    Od Man u forumu Svet oko nas
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 13-05-2012, 05:20
  2. Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 09-05-2011, 09:51
  3. Kuda ide ovaj svet?????
    Od Пркос u forumu Politika
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 25-11-2010, 12:05
  4. Da ne radim ovaj posao...
    Od Dusala u forumu Dom & Porodica
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 12-02-2010, 12:55

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •