Sramota i strahota.Jos drzava podrzava i obezbedjuje Paradu ponosa-pa cime se ponose sto jedan drugog guze????-Pa ovo je dno dna...
Znaci mi treba da se stidimo ako su oni za ponos...Drustvo nam je alal vera ,sve vrvi od pedera,sigurnih kuca...droge...kriminala-ma bas za ponos!!!
Kazes gde plovi ovaj brod?-u vraziju mater plovi....
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
Sta se uzbudjujete, jednostavno nemojte otici
nije to jedino sto nije u redu![]()
i ne pada mi na pamet ali mi je pun kufer da gde god sta citam ili gledam ili citam stampu svugde o pederima vec mesec dana pa to je nasilje nad nasim umovima....usima...psihi...
i niste svesni kakve ce sve biti posledice tog jebarnika....
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
ja cu ponoviti ono sto sam vec rekla...
sta jos treba da progutamo da bi Evropska zajednica naucila da i mi teritorijalno pripadamo Evropi...mozda ce nas tad biti na geografskoj karti...bila sam u soku kada sam u udzbeniku djaka prve godine srednje skole,u Italiji, na karti Evrope nasla Hrvatsku a Srbije nema...neko nas je gumicom obrisao...pa hajde sad da podrzimo gej paradu,mozda cemo dobiti to malo parce na geografskim kartama,da pokazemo svetu gde smo...fuj!!!!!!!!!
ja jednostavno ne citam nista o tome, ne slusam i ne gledam i ne obracam paznju na to... :raz_012:
to me nicim ne ugrozava...
ma, mona...boli i mene uvo...ko hoće da gleda, neka gleda...kao i ''pink''.
ta tv je napravila veću štetu ovom narodu nego ne znam šta drugo, pa i dalje svi zevaju u tu televiziju.
ebe mi se za pedere i lezbejke.
где си пошла с крмељиве очи
Kosovska organizacija Centar za Socijalnu Emancipaciju (QESh) učestvuje u Paradi ponosa! – dostavio, Ray Thomas
Veröffentlicht am September 17, 2010 von dijaspora
Kosovska organizacija Centar za Socijalnu Emancipaciju (QESh) učestvuje u Paradi ponosa!
Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo javnost da je Centar za Socijalnu Emancipaciju, poznata kosovska organizacija za promociju GLBT prava, otvoreno podržala prvu Paradu ponosa u Srbiji (ParaDA! – DA šetamo zajedno), koja kreće u nedelju, 10. oktobra, iz beogradskog parka Manjež.
Na našu veliku radost, predstavnici QESh-a najavili su da će u znak podrške našoj inciijativi na Paradu ponosa poslati višečlanu delegaciju ove organizacije koja će u subotu, 9. oktobra, da krene put Beograda iz Prištine. Organizatori Parade ponosa, Queeria – centar za promociju kulture nenasilja i ravnopravnosti (Kvirija centar) i Gej strejt alijansa (GSA), uvaženim gostima iz Prištine žele srdačnu dobrodošlicu!
Podrška QESh-a beogradskoj Paradi ponosa i najavljeni dolazak delegacije ove organizacije iz Prištine predstavlja važan pomak u odnosima GLBT organizacija u regionu. Pozdravljamo odluku kosovskog Centra za Socijalnu Emancipaciju (QESh) da podrži beogradsku Paradu ponosa, i uoči nedavnog usvajanja srpske rezolucije o Kosovu od strane Generalne skupštine UN, a u cilju što bržeg približavanja EU i evropskoj porodici naroda, pozivamo Vladu Srbije da što pre i formalno prizna nezavisnost kosovske republike i uspostavi dobrosusedne odnose sa najmlađim članom velike evropske zajednice. Organizacioni odbor se iskreno nada da će beogradska Parada ponosa potstaći Vladu Srbije da prihvati realnost na terenu i da se konačno okrene evropskoj budućnosti naše dve zemlje.
Podrška QESh-a ovogodišnjoj Paradi ponosa (ParaDA! – DA šetamo zajedno) jasno pokazuje da je Parada ponosa ujedno i prvi suštinski korak ka uspostavljanju demoratskih normi, evropskih vrednosti i trajnog jedinstva u zemlji i regionu. Pozivamo sve građane da nas na sličan način podrže i da zajedno sa nama aktivno učestvuju u prvoj ali svakako ne i poslednjoj beogradskoj Paradi ponosa.
Vidimo se na Paradi!
Normalna porodica? Jesam ja odrasla u "normalnoj porodici",sa ocem alkoholicarem koji nas je tukao i maltretirao gde god i kako god je stigao? Navukao mi strahove i traume od kojih sam se jedva izlecila..I to je normalna porodica,jer je drustveno prihvacena,izmedju muskarca i zene? Hvala lepo..
a sto pravis poredjenje izmedju oca alkoholicara i homoseksualca? Moj otac,vec sam navela,je to bio i ono sto je on meni radio je uzasno. Verujem da bih bila srecnija u porodici,pa makar ona bila homosekusalna,gde ima ljubavi nego u porsrodici gde sam se plasila zvuka otvaranja lifta i brojanja koraka do stana..
Pedofili su oni koji povredjuju decu i ne vidim cemu poredjenje sa homoseksualcima. Homoseksualci su ljudi koji svojevoljno ulaze u sexualne i druge veze sa istim polom i nikog ne povredjuju niti ih iko povredjuje. Egzibicionisti,sta sa njima? Oni se preterano ne eksponiraju i njima je upravo to fetish,da sokiraju sebe i druge,opet,ne povredjuju..Svingeri,isto..oni se drze izmedju sebe i to je to..
au, brate, sestro...gospodžo...
mislim, nisam znala ovo za sep....stvarno nisam imala predstavu.
ali, to ne menja moje mišljenje o homoseksualcima - to nije prirodno, kao što nije prirodno da roditelj svašta loše radi detetu...postoje opravdanja, ali ne i kada smo u zrelim godinama.
naši životni izbori su samo naši....dakle, verujem da će biti mnogo homosexalaca koji će tog 10. oktobra ostati kod kuće.
nisi znala,jer ja nisam bas neko ko brka u oci sa svojim opredeljenjem. To je moja stvar i moj problem. Ali sam dozivela da ljudi promene misljenje o meni nakon sto saznaju. Iskreno,bole me usi. To sam sto sam i to je moj slobodan izbor,ne namecem ga,ako sto si primetila ali me vredja kad neko kaze da sam "devijantna". NIsam!
pa dobro, nisi...ali ima onih koji jesu....