Stranica 8 od 21 PrviPrvi ... 67891018 ... ZadnjaZadnja
Pokazuje rezultate 141 do 160 od 408

Tema: Kud plovi ovaj brod- gej parada

Registrovani Član
    sani avatar
    Status : sani je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Tekstova u blogu : 10

Početno Re: kud plovi ovaj brod- gej parada

Citiraj Prvobitno napisano od Falcon Vidi poruku
    Cime se vi bavite. Opet ce izmisliti neki incident i naravno da nece dozvoliti polugolim ljudima da setaju gradom masuci svojim spolovilima i dojkama kao da je to nesto najnormalnije na svetu. Intimu ljubomorno cuvam i ne razumem potrebu ljudi da se coporski organizuju i zahtevaju nesto sto im niko i ne brani (upraznjavanje seksa sa osobom istog pola nije zabranjeno ni jednim pozitivnim zakonskim aktom). Osim ako ne zele da pod plastom usvajanja dece i istopolnih brakova legalizuju i legitimizuju svoje protivprirodne i perverzne seksualne sklonosti. Diskriminaciju trpe svi pa i GLBT bez razlike. Zasto invalidi ne izadju na ulicu jer njihova prava su na vise nacina uskracena i ugrozena. Iz prostog razloga sto ne postoji "Invalidski lobi" koji bi finansirao i izgurao njihove aktivnosti. Znaci ne proturam nikakvu teoriju zavere jednostavno Gej lobi ima novac i moc i svake godine cemo voditi ovakve rasprave dok god se ta povorka ne odrzi. Na prostom narodu ostaje teret da prilikom glasanja na parlamentarnim izborima vode racuna kome poveravaju svoj glas i da li njihov glas moze biti presudan u tome hoce li biti legalizovano i legitimizovano nestajanje nacije kroz za prostu reprodukciju populacije neproduktivne istopolne brakove. Srbija nije jedina drzava u kojoj se gradjani bune protiv tzv. "Povorki ponosa".Neka ostane na pravoj strani.
    Ja jesam pristalica teorija zavere ..cilj svega je smanjenje svetske populacije (zbog toga i jeste popularizacija neplodnih, istopolnih brakova) izmedju ostalog
    slicno kao i svesrdna podrska narkomaniji i ostalim izopacenostima..buduca svetska vlada mnogo ce lakse kontrolisati ovakav svet.
    Pa neka sam ja zastranila sa misljenjem..sto rece Lilu, svet je prso, pa prso..mozemo se mi upinjati koliko hocemo, nijedna vlast u srbiji nece spreceti prodor svega ovoga, tako da prost narod definitivno ne moze nista da uradi...mislim glasanjem , moze kukom i motikom da spreci odrzavanje ovakvih bestijalnosti pred nasim ocima i ocima nase dece.

Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.

Registrovani Član
    G avatar
    Status : G je odsutan
    Registrovan : May 2010
    Pol:

Početno Re: Kud plovi ovaj brod- gej parada

Okupljanje u centru Beograda
    Parada ponosa 10. oktobra u Beogradu

Izvor : Blic online, B92 | 06. 09. 2010. - 13:59h |

Parada ponosa u Srbiji biće održana 10.10.2010, nezvanično saznaje B92. Povorka će se okupiti u centru Beograda, a ne na platou ispred Palate Srbija, kako se spekulisalo u javnosti, dodaje B92.

Parada ponosa u Srbiji biće održana 10.10.2010, nezvanično saznaje B92. Povorka će se okupiti u centru Beograda, a ne na platou ispred Palate Srbija, kako se spekulisalo u javnosti, dodaje B92.

Održavanje povorke ponosa podržao je deo Vlade Srbije među kojima i ministar policije Ivica Dačić i ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić, kao i većina parlamentarnih stranaka u Srbiji.

Organizatori su saopštili da će Paradom ponosa tražiti od države da se sa nasiljem i diskriminacijom sistemski obračuna.

Oni navode da se na Paradu se ne gleda kao na krajnji cilj, već kao na sredstvo kojim će se društvu skrenuti pažnja na probleme sa kojima se LGBT populacija u Srbiji svakodnevno suočava.

"Paradu ponosa 2010. vidimo kao inkluzivan događaj, kao miran i nenasilan javni skup i mesto gde ćemo svi zajedno pokazati da lezbejke, gejevi, biseksualne i transrodne osobe (LGBT) u Srbiji mogu slobodno i bez straha da prošetaju ulicama Beograda uz podršku svih koji se zalažu za ravnopravnost, toleranciju i poštovanje ljudskih prava", navodi se u saopštenju organizatora.

Organizacioni odbor doneo je odluku da se tokom 10 dana pre održavanja Parade, organizuje "Nedelja Prajda" – manifestacija koja će obuhvatiti niz kulturnih i umetničkih događaja, kao i debate, čiji je cilj uspostavljanje konstruktivne komunikacije između predstavnika LGBT populacije i građana.

Prošle godine, Povorka ponosa u Beogradu bila je zabranjena dan pred planirano održavanje 20. septembra.

Organizatori su na sastanku sa premijerom Mirkom Cvetkovićem 19. septembra 2009. od MUP-a Srbije dobili rešenje u kojem se navodi da ne postoje uslovi da se povorka održi bez incidenata na Platou ispred Filozofskog fakulteta, gde je bila zakazana.

Organizacioni odbor je tada ocenio da je "država kapitulirala pred pretnjama nasiljem", kao i da im je policija predložila da skup održe na Ušću ili platou ispred Palate Srbije na Novom Beogradu, ali da oni to nisu prihvatili, jer bi to predstavljalo izdaju principa Povorke ponosa.

Registrovani Član
    G avatar
    Pol:

Karadžić: Parada ponosa korak ka poštovanju svih konvencija

Izvor: Blic, Tanjug, Beta | 07. 09. 2010. - 14:11h izmena vesti 14:52h | Foto: FoNet | Komentara: 47

Državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić izjavio je danas da je za Srbiju održavanje Parade ponosa korak ka poštovanju svih konvencija o ljudskim pravima na koje se obavezala.

On je istakao da je Parada jedana od događaja koji će pomoći ljudima da shvate kako u njihovom okruženju žive i rade ljudi koji su drugačiji, ali koji imaju ista prava kao i svi. "Moramo da shvatimo da smo, bez obzira na različitosti, svi jednaki", rekao je Karadžić nakon konferencije na kojoj je najavljeno da će u Beogradu 10. oktobra ove godine biti održana Parada ponosa pod nazivom "Da šetamo zajedno".

On je ukazao da cilj organizatora ne sme da bude samo održavanje Parade jer postoje svakodnevni problemi LGBT zajednice koji se moraju rešavati.

Paradu ponosa ove godine organizuje Gej strejt alijans (GSA) i Centar za promociju kulture nenasilja i ravnopravnosti Kvirija, uz podršku i pomoć Grupe za podršku gej muškaraca iz Novog Sada, kao i mnogobrojnih organizacija.

Okupljanje će biti održano u parku "Manjež", a povorka će se kretati Nemanjinom, do Vlade Srbije, zatim ulicom Kneza MIloša, Masarikovom, a završiće se žurkom u Studentskom kulturnom centru, rečeno je na konferenciji za novinare Organizacionog odbora.

Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 38

to je dan mog fakulteta. dabogda im kišurina padala kao iz kabla, u kombinaciji sa gradom.
    где си пошла с крмељиве очи

Registrovani Član
    G avatar
    Pol:

Marković: JS protiv održavanja Parade ponosa

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Plama izjavio je danas da je ta stranka protiv odrzavanja Parade ponosa najavljene za 10. oktobar u Beogradu.

"Jedinstvena Srbija i ja, čovek koji živi u centralnom delu Srbije, nikada nećemo podrzati tu 'paradu srama', jer mislim da Srbija ima mnogo lepših stvari da pokaže na ulicama Beograda, a ne da pokazujemo kako se dva muškarca ljube u usta", rekao je Marković novinarima u Jagodini.

Kako prenosi Televizija "Palma plus", Marković je rekao da je održavanje Parade ponosa "velika sramota za Srbiju" i pozvao učesnike i organizatore da to rade "u četiri zida, gde niko ne može da ih vidi, a ne da se pokazuju građanima Srbije".

Izvor : Blic

Registrovani Član
    Bisernica avatar
    Status : Bisernica je odsutan
    Registrovan : Aug 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 22

On je ukazao da cilj organizatora ne sme da bude samo održavanje Parade jer postoje svakodnevni problemi LGBT zajednice koji se moraju rešavati.
    Neverovatno je koliko neki ljudi imaju sposobnost predstaviti stvari onakvima kakve one nisu u potpunosti.
    Svakodnevni problemi gradjana u Srbiji su stvar o kojoj se ne govori niti se organizuju skupovi sa tom temom,
    a paradira se povodom gej - lezbo- trans- bi- da ga *ebem kojih opredeljenja.
    Nemam ništa protiv takvog seksualnog opredeljenja,ali imam protiv da mi ga nabijaju na nos.
    Ma nek se kako hoće i kako znaju,ali nemoj da nas sa tim maltretiraju
    Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
    A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.

Registrovani Član
    misticlady avatar
    Status : misticlady je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 34

sta jos treba da progutamo da bi Evropska zajednica naucila da i mi teritorijalno pripadamo Evropi...mozda ce nas tad biti na geografskoj karti...bila sam u soku kada sam u udzbeniku djaka prve godine srednje skole,u Italiji, na karti Evrope nasla Hrvatsku a Srbije nema...neko nas je gumicom obrisao...pa hajde sad da podrzimo gej paradu,mozda cemo dobiti to malo parce na geografskim kartama,da pokazemo svetu gde smo...fuj!!!!!!!!!

Registrovani Član
    sani avatar

E ja bih sada organizovala pusacku paradu zbog diskriminacije pusaca!
    U zdravstvenim i obrazovnim ustanovama je zabranjeno pusenje u objektima, dvoristima i 200 m okolo zgrade..pa stvarno ne znam koga ugrozava duvanski dim ako postoji bar jedna prostorija za pusace, gde ce ljudi za pola sata svoje pauze da na miru ispuse cigaru uz kafu, a ne da stoje kao idioti po parkinzima i ulicama..koleginice se zavuku u automobile i puse. Ni do sada niko nije pusio po ucionicama i ambulantama,uvek je postojala jedna prostorija za pusace.. cemu ova zabrana za ceo objekat???..pa ebem im zakon.
    U uslovima kad ne znas koji otrov jedes, pijes, dises....najveci problem je duvanski dim! Ma nemoj... :raz_032: U isto vreme, dajte legalno metadon da se masa drogira, jos metadonskih centara i slicnih pizd...

Ako ima zainteresovanih za PUSH PARADU nek se prijave STOP DISKRIMINACIJI PUSACA!

Registrovani Član
    G avatar
    Pol:

To sani još uvek nema veze sa gej paradom...Iako i oni sigurno puše. Mislim bar neki od njih. Mislim da je pravo mesto gde bi se mogla obratiti Ministar Oliver Dulić tj. ministarstvo koje on vodi...

Registrovani Član
    sani avatar

Pa znam da nema veze, al ocu malo da mitingujem ..a o gej paradi rekoh sve sto mislim, najposle ja otvorih ovu temu.. zao mi samo sto nema onih slika sa pocetka teme sto postavih..sad me mrzi da ih trazim, nestale kad se selio forum

Btw..mislis na ekologiju?

Registrovani Član
    G avatar
    Pol:

A možeš i to postaviti kao "pitanje građana"pokrajinskom parlamentu... Rešavali su se i ranije problemi tako što su se korigovale odluke i upustva sa republičkog nivoa...Nego reci ti nama kao pokretač teme naravno ako želiš ima li osoba LGBT populacije u tvom radnom i životnom okruženju i kako ih prihvata okolina? Da li bi parada prošla u tvom gradu lakše nego u Beogradu?

Registrovani Član
    sani avatar

Iskreno nemam pojma kako bi gej parada prosla u NS.., mada mislim isto kao i u Bg..

Inace imam drugara i kolegu koji je gej..jbt, to mi rekao nakon nekoliko godina druzenja i saradnje...za to vreme sam ja oplela takvu pljuvacinu po gejevima i po fejsu i svuda QQ meni ..ne ljuti se covek, ali sam mu rekla da nije u redu to paradiranje i da sam izricito protiv. On smatra da jeste gej populacija diskriminisana i da treba parada ..i bla bla, ne pricamo vise na tu temu, jer bi se do kraja i posvadjali. Covek je ok, od poverenja, vrlo strucan i trudim se da ne razmisljam o njemu kao o geju, mada , iskreno, ponekad me podidje neka jeza

Registrovani Član
    sani avatar

PARADA PONOSA: 5.000 policajaca čuva 500 gejeva!

Registrovani Član
    slonce avatar
    Status : slonce je odsutan
    Registrovan : Jul 2010
    Pol:
    Tekstova u blogu : 4

Citiraj Prvobitno napisano od sani Vidi poruku
    iskreno, ponekad me podidje neka jeza
    tebe...kako li se tek osecaju vase kolege kad im se necujno nadje za ledjima

Registrovani Član
    G avatar
    Pol:

Mislim da je 5000 policajaca malo obzirom da je plan prolaska takav da će biti izloženi dejstvovanju sa okolnjih zgrada jer se radi o gusto zgradama okruženoj ruti. Ipak smatram da im je trebala biti ponuđena alternativna solucija na Novom Beogradu. Pa da vidimo da li je cilj promovisanje prava ili izazivanje reakcije građana i upotrebe sredstava prinude od strane policije.

Registrovani Član
    mona avatar
    Status : mona je odsutan
    Registrovan : Mar 2010
    Tekstova u blogu : 7

Citiraj Prvobitno napisano od sani Vidi poruku
    Sta vi mislite o najavljenoj gej paradi u Beogradu?

a mozda i da sacekamo pedofile, nekrofile, zoofile, serijske i masovne ubice i njihove parade...pa da onda prokomentarisemo dogadjaj?
    Meni ne smeta... :raz_012:

Registrovani Član
    Zaga avatar
    Status : Zaga je odsutan
    Registrovan : Jul 2010
    Pol:

ja bih sve ljude povukla sa ulica i pustila samo navijačke grupe među njih....

Administrator
    Man avatar
    Status : Man je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 320

Astrolozi tvrde da je 10.10.2010. loš dan za održavanje Parade ponosa, jer su sve planete u Škorpionu, koji sa sobom nosi destrukciju i agresiju

BEOGRAD - Loš im je horoskop!
    Poznati beogradski astrolozi upozoravaju da su pripadnici LGBT populacije odabrali „loš„ datum za održavanje Parade ponosa, 10.10.2010.godine, jer su sve planete u Škorpionu i incidenti su neizbežni.

Astrolog Dušan Veličković kaže da će na dan održavanja Parade ponosa Mars, kao i Venera, biti u Škorpionu, što govori o destrukciji i lošem periodu.
    - Gledajući taj položaj, zaključujem da će sigurno biti incidenata! Mnogo bi bolje bilo da su održavanje ovakvog skupa ostavili za novembar ili decembar kad planete budu u Strelcu - kaže Veličković i dodaje da će LGBT populacija u Srbiji uvek imati problema sa održavanjem ovakvih skupova, jer su pod lošim astrološkim aspektima održali prvu Paradu ponosa.

- U osnovi se gleda kad je nešto rođeno, u ovom slučaju kada je održana prva gej parada, a ona je organizovana pod katastrofalnim aspektima - poručuje Veličković.
    I Sanja Colja tvrdi da su sve planete u Škorpionu i da treba očekivati frku.

- Datum i nema neke simbolike, koliko trenutni aspekti planeta. Sve planete su u Škorpionu, koji po pravilu donosi uzavrele strasti. Ukoliko se parada održi, a postoji mogućnost da je otkažu u poslednji čas, incidenata će sigurno biti - kategorična je Colja.

S druge strane, Anja Stojanov navodi da astrološki u ovom periodu važan uticaj ima Merkur, koji donosi poboljšanja na svim nivoima.
    - Promene će se osetiti nešto kasnije, ali su zato trajne. Konjunkcija Venere i Marsa daje mogućnost svima da ulepšaju svoj život, a Jupiter u konjunkciji obećava početak mnogo srećnijeg perioda - zaključuje Stojanovljeva.

http://www.kurir-info.rs/vesti/astro...radu-49086.php
    Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko

Administrator
    Man avatar
    Status : Man je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 320

što bi se reklo neko će da bidne biven a neko bogami i eben :raz_067:
    Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko

Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 38

auuuu...fuj.
    kakve odvratne slike....nisam tip koji povraća, ali - ovo je van razuma.
    где си пошла с крмељиве очи

Stranica 8 od 21 PrviPrvi ... 67891018 ... ZadnjaZadnja

Slične teme

1. Parada pobede u Moskvi 2012.
    Od Man u forumu Svet oko nas
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 13-05-2012, 05:20
  2. Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 09-05-2011, 09:51
  3. Kuda ide ovaj svet?????
    Od Пркос u forumu Politika
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 25-11-2010, 12:05
  4. Da ne radim ovaj posao...
    Od Dusala u forumu Dom & Porodica
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 12-02-2010, 12:55

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •