i ja mislim da traže veća prava...kao i cigani....kao da su neka retka vrsta, bre.
živi kako hoćeš, ne ugrožavaj druge, plaćaj porez i tako...a ne sve nešto mufte.
i ja mislim da traže veća prava...kao i cigani....kao da su neka retka vrsta, bre.
živi kako hoćeš, ne ugrožavaj druge, plaćaj porez i tako...a ne sve nešto mufte.
где си пошла с крмељиве очи
a nama zabranili pušenje u školi...tjah....
gde je tu pravda za svakoga....
Vratite se na temu devojke iako je i pušenje tema... Predlažem da otvorite jednu o tome pa raspalite...
elem,da se vratim na temu....pun mi je kufer ugroženih sexomanijaka koji slobodno šetaju i još ih štite kordoni....
pedofilije sve više...ljudi pucaju po svim šavovima zbog mnogo ozbiljnijih stvari,a mi moramo da tolerišemo deklarisanje bolesnih umova...
baš mi je dosta svega.....
ne zna se kud plovi ovaj brod..po meni ne plovi,već tone i to sigurno...sve brže i brže...
u odvratan mrak....
Dakle i na ovoj temi kao i na ostalim na pdf "Politika" Pluralizam mišljenja će biti poštovan do krajnjih granica ali postovi sa jednim smajlijem bez iznesenog stava rečima će biti brisani kao spam, što i jesu. Drage koleginice i kolege zahvaljujem na saradnji.
čuđenje
Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Aleksandra Đurđevića, zvanog Aladin, jer je 26. maja u Lazarevcu preko društvene internet mreže Fejsbuk pretio smrću ljudima koji nameravaju da učestvuju u Paradi ponosa, izjavio je danas portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić.
Đurđević se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti koje je izvršio tako što je u okviru grupe Obraz na Fejsbuku, čiji je član, uputio preteću poruku s pozivom na smrt učesnicima Parade ponosa, zakazane za 10. oktobar.
"U skladu sa najavom tužilaštva da će sve pretnje upućene pripadnicima Parade ponosa biti ispitane, optužni predlog je dokaz da tužilaštvo radi svoj posao u okviru svojih zakonskih nadležnosti", objasnio je Zorić.
Tužilaštvo je predložilo i da se Đurđeviću produži pritvor.
Optužnicu je podiglo Odeljenje za visokotehnološki kriminal Višeg tužilaštva u Beogradu.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/209...-Parade-ponosa
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
e tako...
vrlo je simpatično da se parada održava dva dana nakon završetka dečije nedelje.....
****m ti drzavu kad je najgora kombinacija biti hetero srbin...svi bre imaju veca prava od nas
pa koj ti kriv kad se shunjash u masi..
ako. treba da ga osude na 30 godina, zato sto je glup k'o 3 qrca.
tj. bolje da ga oteraju na prinudni rad. i njega i bratiju koja isto tako retardirano pusta muda preko fejsbuka. da rade za 2 obroka dnevno najteze fizicke poslove.
uzas kakvi sve retardi zive ovde. koliko moras da budes glup i ogranicen pa da padnes zbog pretnje preko fejsbuka?
vole te lopovi!
Ko onaj dileja što je snimio kako šutira mače preko terena...
valjda tako pokušavaju da zauzmu poziciju alfa mužjaka.. šta li...
"Optužnicu je podiglo Odeljenje za visokotehnološki kriminal Višeg tužilaštva u Beogradu."
šta se smeješ.. srbija ide u korak s vremenom...
Pa nije nikakav visokotehnološki poso namlatiti pedera.