Stranica 16 od 21 PrviPrvi ... 61415161718 ... ZadnjaZadnja
Pokazuje rezultate 301 do 320 od 408

Tema: Kud plovi ovaj brod- gej parada

Registrovani Član
    sani avatar
    Status : sani je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Tekstova u blogu : 10

Početno Re: Kud plovi ovaj brod- gej parada

Citiraj Prvobitno napisano od G Vidi poruku
    Ministri ili glasači sani?
    pa ministri bre..ne mislis valjda da sam ja pederKA ..
    al jesam guska sto sam glasala

Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.

Registrovani Član
    G avatar
    Status : G je odsutan
    Registrovan : May 2010
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od sani Vidi poruku
    pa ministri bre..ne mislis valjda da sam ja pederKA ..
    al jesam guska sto sam glasala
    A tako znači ...

Registrovani Član
    boti avatar
    Status : boti je odsutan
    Registrovan : Oct 2010

Citiraj Prvobitno napisano od sani Vidi poruku
    Jok..oni su pederi.
    sani jedino srpske zene mogu spasiti srbiju... kao i uveq

Registrovani Član
    sani avatar
    Status : sani je odsutan
    Tekstova u blogu : 10

komentar dana - Miloš Garić
    Defloracija pendrekom

Ništa nije fantastičnije od same stvarnosti, rekao je davno Dostojevski. Genije je to shvatio i mnogo pre nego što su se desile neke kolosalne stvari, poput Teslinog paljenja sijalice, na primer, monstruoznog razaranja Hirošime „litl bojem" ili Armstrongove šetnje površinom Meseca

Ipak, nisam siguran da je i imaginacija velikog pisca mogla da dosegne da će se, ne tako dugo posle njegove smrti, na ulicama mnogih gradova Evrope, sasvim javno i ponosno, odigravati pravi pravcati pederbalovi. Svečano i uz podršku nekoliko hiljada tvrdih državnih pendreka...

Od juče možemo da se „pohvalimo" da smo na zvaničnoj gej listi. Homoseksualci su udarili novu recku. I to kakvu. „Skinuli su mrak" Srbiji. Defloracija je obavljena, očekivano, pendrecima i štanglama.

Nevinost smo, dakle, izgubili bolno, kako to obično i biva kada jedan od partnera ne ulazi dobrovoljno u snošaj. U našem slučaju, može se reći, radilo se o klasičnom silovanju. Razdevičeni smo uz batine, krv i suze. I sada ne vredi da raspravljamo o tome zašto su se navijači (da ih tako uslovno nazovemo, jer bilo je tu raznog mladog sveta) juče u Beogradu krvnički tukli sa policijskim kordonima, unajmljenim da omoguće homoseksualizaciju Srbije. Ne vredi nam da iznova postavljamo pitanja zašto ti ljudi nisu ostali kod kuća i zbog čega nisu ignorisali skup, koji u vremenu gladi kao prioritetnu vrednost promoviše analnu penetraciju. Ova država je očigledno primorana da učini protivprirodni blud nad samom sobom i tu je Bejrut na ulicama srpske prestonice potpuno trebalo očekivati.

Jer sasvim je jasno da 90 odsto Srba ne želi da gleda pederske parade na svojim ulicama. Iako se mnogi ne izjašnjavaju o tome javno. Ne čine to ili iz čiste pristojnosti, da ne bi psovali, ili se ustručavaju i plaše, jer je sada strah veliki. Može neko da im zameri zbog toga i da im prikači homofobiju. Nije politički korektno govoriti loše o tim visokim evropskim postulatima, kao što su prava seksualnih manjina. Šio mi ga Đura! Pa onda doživiš da ti kamenice i pendreci zuje oko ušiju usred sunčanog nedeljnog prepodneva.

Kažu da je učesnika parade bilo toliko da su ih u najstrožoj tajnosti sve razvezli kućama u policijskim maricama. Država je odradila domaći zadatak. Otišli smo u dupe na vašar.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/k...pendrekom.html

Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.

Registrovani Član
    boti avatar

cuo sam da je cvijanovic napisao negde sjajnu analizu dogadjaja od juce...

Registrovani Član
    boti avatar

a u petaq ja trazio od jedne vojchice tange da mi pozajmi na par dana a ona reche perverznjaqu jedan... a ja ma joqqq dushooo..... ja to zbog pratjqe treba mi...

Registrovani Član
    boti avatar

Registrovani Član
    dr.Kadžija avatar
    Status : dr.Kadžija je odsutan
    Registrovan : Jul 2010
    Pol:
    Lokacija : Mračno doba šverca srednjevekovnih štamparskih boja
    Tekstova u blogu : 3

odličan je txt cvijanović napisao

http://standard.rs/vesti/49-kolumne/...iti-isto-.html
    every year, every week, every day, every memory

Administrator
    Man avatar
    Status : Man je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 327

Možemo da pričamo šta hoćemo, i da sve ovo nazivamo kako nam god padne na pamet, ali ovo je definitivno početak kraja...
    Klinci su imali mooda i svaka im čast!
    Srećom da je bar vrh policije imao hrabrosti da se suprostavi željama političkog vrha, bilo bi krvi do kolena...
    Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko

Registrovani Član
    boti avatar

paz..ja niqad ali niqad ne podrazavam nasilje jer to je motqa sa dva qraja..ali najzaebanije je kad ljudi nemaju sta da izgube... tis vido mnogo toga ali kad ti qlinac dodje u stane ispred tebe i kaze pucaj **** mi se... e onda brate tu nesto nije debelo u redu..a povrh svega ta deca su deca onih koji su pre 10 godina radili isto...

sad se priseti sta smo pisali jos 2005 na onom forumu veksla ja mita zaratustra ras i jos mnogi..a zuti se smejali i govorili da lupamo i da ocemo pravoslavnu dzamahiriju... sad svi pametni ... ybg...

da...sreca da policija nije bila qaqa ume da bude... i njima je vec puqo film...

Administrator
    Man avatar
    Pol:

jbga osetio sam na svojoj koži bes ovih dana,ali ne mogu i neću da ih krivim...
    deca bar imaju mooda, za razliku od ostalih...

Registrovani Član
    boti avatar

da... i ne bih voleo da budem u kozhi ovih debila qoji su pogubili vishe qontaqt sa narodom.. ma nisu ga niqad ni imali...

meni nije vrh to vec oslobajanje onog smrada zbog tuzlansqe kolone.. veruj da je to najnize sto su mogli da urade... ameri jednostavno oce gradjanski rat u srbiji i sve ce da urade da do njega dodje... na nama je da budemo mudri i zavrsimo posao qaqo treba i ne dozvolimo nova qrvoprolica

Registrovani Član
    Пркос avatar
    Status : Пркос je odsutan
    Registrovan : Aug 2009
    Tekstova u blogu : 125

Citiraj Prvobitno napisano od Man Vidi poruku
    Možemo da pričamo šta hoćemo, i da sve ovo nazivamo kako nam god padne na pamet, ali ovo je definitivno početak kraja...
    Klinci su imali mooda i svaka im čast!
    Srećom da je bar vrh policije imao hrabrosti da se suprostavi željama političkog vrha, bilo bi krvi do kolena...
    i sad pored svega gej populacija salje u svet poruku-Pobedili smo! Preko krvi policijskih glava-Opet su nam odrzali lekciju-znaci:"hebite se svi kad niste istrajni kao mi"!!!
    Život nije samo topla plima.
    I kada te nema - treba da te ima...

Registrovani Član
    boti avatar

Citiraj Prvobitno napisano od Пркос Vidi poruku
    i sad pored svega gej populacija salje u svet poruku-Pobedili smo! Preko krvi policijskih glava-Opet su nam odrzali lekciju-znaci:"hebite se svi kad niste istrajni kao mi"!!!
    ma bre prqos kaki gejevi.. grupica bolesniqa koji su pusteni od one dve nvo da drkaju i prave pizdrarije... pravi normalni homosi koji zive svoj zivot i niqo ih niqad ne dira se groze od ovoga... znam neqoliqo njih i okrece im se zeludac od svega...

Administrator
    Man avatar
    Pol:

U ovom trenutku su oni nebitni, mene više boli što je vlast rekla da hoće istim putem bez obzira na žrtve i posledice...
    Ovde je i policija ispala žrtveno jagnje da primi na sebe sav bes, i da ovi na vlasti dobiju povod i razlog da zavedu diktaturu...

Registrovani Član
    boti avatar

ma oce da zavedu q bice tri dana kolateralne stete ko ne bude pametan i posle su nahebali... samo slusaj komentare ljudi po ulicama... staro mlado...svi govore isto

Registrovani Član
    dr.Kadžija avatar
    Status : dr.Kadžija je odsutan
    Registrovan : Jul 2010
    Pol:
    Lokacija : Mračno doba šverca srednjevekovnih štamparskih boja
    Tekstova u blogu : 3

Citiraj Prvobitno napisano od boti Vidi poruku
    da... i ne bih voleo da budem u kozhi ovih debila qoji su pogubili vishe qontaqt sa narodom.. ma nisu ga niqad ni imali...

meni nije vrh to vec oslobajanje onog smrada zbog tuzlansqe kolone.. veruj da je to najnize sto su mogli da urade... ameri jednostavno oce gradjanski rat u srbiji i sve ce da urade da do njega dodje... na nama je da budemo mudri i zavrsimo posao qaqo treba i ne dozvolimo nova qrvoprolica
    neće građanski rat, već su očekivali burnu reakciju javnosti na ''huligane'', a sve to kako bi se uvele neke nove represivne mere koje će biti uvedene ili ovako ili onako...
    nove kamere su već postavili u određenim delovima grada, tamo gde je bila parada...to je početak, cilj im je što se nadzora tiče da se ceo grad pokrije kamerama, da i bgd bude kao i sve evropske metropole...
    every year, every week, every day, every memory

Registrovani Član
    boti avatar

seti se sta su trazili da sloba potpise sto on nije 'teo u loodilu iaqo je bio sqroz lud... da postanemo protektorat i da udju ovde beli slemovi... a to ce da se desi sto bi mita reqo qad na qurtzu niqne nokat...a i ako se desi ja ti kazem vako istorisjki iskusan da bi se zakopo u dzamahiriji ispod nekog mravinjaka 3 metra no bio i sedeo ovde a bio njihov posilni...

Registrovani Član
    boti avatar

Citiraj Prvobitno napisano od dr.Kadžija Vidi poruku
    neće građanski rat, već su očekivali burnu reakciju javnosti na ''huligane'', a sve to kako bi se uvele neke nove represivne mere koje će biti uvedene ili ovako ili onako...
    nove kamere su već postavili u određenim delovima grada, tamo gde je bila parada...to je početak, cilj im je što se nadzora tiče da se ceo grad pokrije kamerama, da i bgd bude kao i sve evropske metropole...
    mgu da postave i snajpere... dzaba im.. kad ljudi nemaju sta da izgube dzaba represija... 10 ce neki batimas u uniformi da sqenja 11 ce da ga oladi...kazem ti seti se ovih reci samo li se jedan policajac kad bud sledeci put ovako, dohvati revolvera i puca na nekoga videces sta ce biti... narod je puqo yebace mater svima ... i to sam reqao da ce posle ovih licemernih sqotova qad budu trebali da odu ostati cista anarhija u zemlji... al' bne vredi pricati niqom vise nista

Registrovani Član
    Пркос avatar
    Status : Пркос je odsutan
    Registrovan : Aug 2009
    Tekstova u blogu : 125

Citiraj Prvobitno napisano od boti Vidi poruku
    ma bre prqos kaki gejevi.. grupica bolesniqa koji su pusteni od one dve nvo da drkaju i prave pizdrarije... pravi normalni homosi koji zive svoj zivot i niqo ih niqad ne dira se groze od ovoga... znam neqoliqo njih i okrece im se zeludac od svega...
    Znam boti-veruj i ja znam mladica za koga znam da je gej i grozi se svega...i kaze sta ima da paradiraju-ja im ne bih nikada dao zastitu policije vec kad oce dao bi i gejevima i ljuima na ulici kamenice i nek se poubijaju..jebiga 1000 izopacenika porobilo dvomilionski grad -pa to nema nigde na ovom svetu...Neko je ovo dobro smislio-a ja mislim da je ova vlast da bi opravdala ne ulazak u EU u koju ce uci na sveti kurovdan...
    Život nije samo topla plima.
    I kada te nema - treba da te ima...

Stranica 16 od 21 PrviPrvi ... 61415161718 ... ZadnjaZadnja

Slične teme

1. Parada pobjede,9.maj
    Od DaDole u forumu Politika
    Odgovora: 40
    Poslednja poruka: 12-05-2015, 08:27
  2. Parada pobede u Moskvi 2012.
    Od Man u forumu Svet oko nas
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 13-05-2012, 05:20
  3. Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 09-05-2011, 09:51
  4. Kuda ide ovaj svet?????
    Od Пркос u forumu Politika
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 25-11-2010, 12:05

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •