hvala, kruz![]()
hvala, kruz![]()
где си пошла с крмељиве очи
jaooo, što je ovo poslednje lepo
e nije poslednje nego post iznad, poslednja slika![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
bas lepo... prosto da covek uziva
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Indijana fajf je bila u berbi jagoda, mnogo su mi lepe jagodice bobice, pa negde moram da se Falimkrupne i divnog ukusa, a ja im ni trunku paznje ne posvecujem, same se bore za opstanak
![]()
sjajno kumataman ko naručene
![]()
Najvolem da gajim ono sto se da pojesti
Ko zna zna, ovo su moji krastavci, jutros ubrani, moj ponos, beli i zeleni, oko 45cm duzine, jos malo pa cu na metar da ih gajimzeleni imaju jako lepu boju, ovde su malo bledunjavo ispali, nisu fotogenicni ali su ukusni
a tek beli, oni se ne ljuste
![]()
uh bre kumo, kako su veliki
das mi seme, i ovako mi krastavac nikako ne uspeva...
krasiva, mnogo mi se svidja taj cvet, ne znam koji je, vidim gaje ga ljudi po dvoristima..
ic nemam veze sa cvecem, izuzev ruza i kaktusa, ali ove su jako lepe prico
narocito ljubicasta vinka![]()
plotarius transpareticus
uzela sam 10 sadnica različitih boja. pošto se iskreno nadam da će se razbokoriti, gnjaviću vas sa još fotografija...kako vinke budu napredovale![]()
baš je leponeka meni bude pola ovako, biću zadovoljna
![]()
nedo, ovaj cvet vinka nema list kao ovo tvoje cveće....drugačiji su listovi, pa se nešto mislim da to nije ista biljka![]()