hvala, kruz
hvala, kruz
где си пошла с крмељиве очи
jaooo, što je ovo poslednje lepo
e nije poslednje nego post iznad, poslednja slika
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
bas lepo... prosto da covek uziva
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Indijana fajf je bila u berbi jagoda, mnogo su mi lepe jagodice bobice, pa negde moram da se Falim krupne i divnog ukusa, a ja im ni trunku paznje ne posvecujem, same se bore za opstanak
sjajno kuma taman ko naručene
Najvolem da gajim ono sto se da pojesti
Ko zna zna, ovo su moji krastavci, jutros ubrani, moj ponos, beli i zeleni, oko 45cm duzine, jos malo pa cu na metar da ih gajim zeleni imaju jako lepu boju, ovde su malo bledunjavo ispali, nisu fotogenicni ali su ukusni a tek beli, oni se ne ljuste
uh bre kumo, kako su veliki
das mi seme, i ovako mi krastavac nikako ne uspeva...
krasiva, mnogo mi se svidja taj cvet, ne znam koji je, vidim gaje ga ljudi po dvoristima..
ic nemam veze sa cvecem, izuzev ruza i kaktusa, ali ove su jako lepe prico
narocito ljubicasta vinka
plotarius transpareticus
uzela sam 10 sadnica različitih boja. pošto se iskreno nadam da će se razbokoriti, gnjaviću vas sa još fotografija...kako vinke budu napredovale
baš je lepo neka meni bude pola ovako, biću zadovoljna
nedo, ovaj cvet vinka nema list kao ovo tvoje cveće....drugačiji su listovi, pa se nešto mislim da to nije ista biljka