Mislim da mi pogresno gledamo na geja. Vidimo samo sexualnu orijentaciju. Oni se bore za legalizovanje svog zajednickog zivota i da po pitanju nasledjivanja imaju jednaka prava kao svaki bracni par. Ima gejova koji zajedno provedu pola veka i zajednicki stvore imovinu pa kad jedan umre drugi ne dobija nista. Oni tu daju akcenat ali ovi mladi gejovi nemaju pojma za cega se bore i zasto paradiraju. Kao i svi mladi ljudi misle da bi im trebalo dozvoliti javna cmakanja i slicno. Ko im brani? Nekada su se babe zgrazavale kada vide dvoje mladih da se ljube. Danas to nikome ne pada u oci.
Nera kaze da ih u Majamiju ima mali milion. Imaju i svoje plaze i svoje kafane, kafice i slicno. I kaze da je najveca guzva na gej plazi. Oni se zajebavaju do besvesti a na normalnim plazama nikakve zabave. Ljudi su medjosobno stranci i ne komunikuju medjisobno. Sve neko od nekog zazire. U gej kaficu na plazi prepuno. U "nasim" kaficima tu i tamo. Neko pije kafu ili Coca Colu.
I *ebi ga. Nera se na to navikla i ne tangira je nista. Meni se utroba okrece jer vidim ono sta rade u krevetu. A Nera kaze da je njima to poslednja rupa na svirali. I onda se lepo Nera i ja posvadjamo oko pedera (mamu im *ebem mal'umnu )
Sad cu didem da je bijem zbog sto brani pedere.