uzeo bih dr.ki-jev mail da mu šaljem pitanja kad ga nema na forumu mesec dana..
uzeo bih dr.ki-jev mail da mu šaljem pitanja kad ga nema na forumu mesec dana..
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Dao bih nekima admin funkcije na ta 24h a posle sve vratio na staro....bas da vidim sta ce da urade...
When you have to shoot,shoot,don't talk...
malo je 24h
Večnost je čista sadašnjost.
napravili bi ***** vec za 2 sata...
When you have to shoot,shoot,don't talk...
i da..ja bih svima dala 60 minuta da kažu sve što inače ne bi il ne smiju i onda bih sve pobrisala
banovala bih micu,trajno
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
jel to znaci da bi' onda i rile imao moc?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
где си пошла с крмељиве очи
da jesam ne bih skidala prst sa crvenog dugmeta, ali na zalost nisam
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nije to tema ove price
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
za mene je crveno, za ostale nije bitna boja, nego funkcija
sta bi ti da si man jedan dan?
kakve dugmice?