upisali su me..
upisali su me..
Večnost je čista sadašnjost.
"Prema Zakonu o popisu stanovništva popisivač je dužan da upiše odgovor kakav je građanin dao, a ukoliko odbije to da učini ili unese podatak koji je protivan volji građananina koji se popisuje kazna iznosi od 35.000 do 50.000 dinara", navela je Lakčevićeva.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/v...+građana.html
When you have to shoot,shoot,don't talk...
Bili i kod mene, ja se izjasnila kao budista i slagala sam da nemam problema sa pamcenjem, koncentracijom i razumevanjem okoline.
Fajf, kad si postala mod?
Poslednje uređivanje od Lupe : 04-10-2011 at 17:08 Razlog: sad videh
Human enthropy producer
ahahahaha... bravo..
Za ovo ne znam dal si slagala, al sa zapažanjem definitivno imaš problem.
Znaš od kad je ona mod..
A ona ni da casti ni nista... Da je castila, znala bih.
Valjda me nece kazniti sto sam lagala.
Kojice, puno ti je pp sanduce.
Human enthropy producer
hvala.. šta ću s tim sandučetom...
Ma i častila je u kafani kod Stojketa..
Kako iko može da te kazni za nešto što je neko drugi pisao? Jesi ti to potpisala? Nisi
Možeš da kažeš da nisi popisivača ni videla. Tvoja reč protiv njegove.
mada, fajf je u pravu....nije mi jasno zašto srbi ne žele da se izjasne kao srbi. to samo u srbiji ima....kad smo bili u sfrj - samo bosanci i srbi su se izjašnjavali kao jugosloveni (glavnom oni)....missim, pa nije ovo tadićev popis - ovo je popis države srbije. kakva je da je - naša je.
где си пошла с крмељиве очи
Ma ja sam se izjasnila kako treba, bez ikakve šale, ali čisto zbog sebe. Što bih sebi
tovarila nekakve laži na savest?
Inače u popis bez lične karte i bez potpisa popisanih, uopšte ne verujem.
Pa oni smuljaju na izborima gde su sve moguće provere uvedene, a ne ovde.
Ko zna šta će na kraju da naprave od toga.
ne znam da li uopšte imaju pravo da legitimišu ljude?
Imaju oni na sve pravo.
je l to kažeš onako ili stvarno? missim, ženica koja je nas popisivala je samo provirila kad sam otvorila vrata i rekla da je popisivač....sa gomilom fascikli - ko joj ne bi poverovao
ali, nit je ona pružila neku legitimaciju kao dokaz, niti je od nas tražila.
Ja sam juče komotno mogla da kažem da imam desetoro dece ili da nemam ni jedno.
U čemu je tu vic uopšte mi nije jasno.
Uredu, ne traže isprave od svih članova domaćinstva, jer nisu svi kod kuće i popis bi se
previše odužio i zakomplikovao. To razumem. Al da onome ko daje podatke o sebi i o
drugima, ne traže isprave, to ne razumem.
u redu je tvoje razmišljanje....ali, i da ti taže isprave (ako ćemo već da sumnjamo), pitanje je u koje kućice lupaju krstiće? ti kažeš jedan odgovor, a ona obeleži drugi
Lik je legenda .. lud al' pozitivno lud .... a pitanja su
:raz_114: e pa stvarno... pa nemaju popisivaci pametnija posla nego da lupaju krstice gde im dune. da je tako, ne bi vam u stan usli, troseci svoj dan, rizikujuci da nalete na psihopatu, vec bi sami kod svoje kuce uz kaficu nalupali podatke i zaradili parice. Nema tamo lazi, moze da laze samo onaj koji daje podatke, na sopstvenu odgovornost.
Pa za ovih 50 koje znam iz moje grupe, sigurna sam. Ljudi se trude zaista, non stop smo na sastancima sa instruktorima, kontrolisemo obrasce, pitamo sta ne znamo, savetujemo se... Odgovorno i ozbiljno smo prihvatili posao. Sigurno da ima naivnih koji misle da ce im nasumicno lupanje krstica proci, ali tu grese silno... zavod vec ima bazu podataka sa maticnim brojevima, ne moze se tek tako lupati. Nece im proci ni da pisu stanove kao prazne.