jao mene je tetka zvala jutros rano,ne zna tacno kolika joj povrsina kuce i placa,pa da joj ja izvadim posedovni list iz katastra..jedva je ubedih da kaze otprilike,subotom katastar ne radi![]()
jao mene je tetka zvala jutros rano,ne zna tacno kolika joj povrsina kuce i placa,pa da joj ja izvadim posedovni list iz katastra..jedva je ubedih da kaze otprilike,subotom katastar ne radi![]()
moja mama je još u tršiću...ima da se šlogne kad bude videla popisivača...ali, pošto je usamljena, neće ga pustiti 2 sata, garantovano![]()
где си пошла с крмељиве очи
ako prico..nek pravi zeni drustvo![]()
pa neka, kažem...a onaj komšija sa drugog sprata je još nervozan
što nisu došli.
![]()
i ovaj put ja dajem podatkeizjashnajvam se kao vilenjak, i to ako bude bilo potrebno odrazlozenje ima da kazem "mozda mi vlast udeli neku bukvu u drzavnoj sumi, kao redak primerak na pragu izumiranja"
toliko o tome.![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ne razumem što ste protiv popisa![]()
nemam nista.
samo kad popisujes stanovnistvo.. popisujes ljude zar ne? a ne njihov inventar u kuci!
makar ja mislim da to znaci popis stanovnistva![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
kod mene bili danas..nista posebno i nista detaljno..svi podaci koje traze vec su dostupni i na drugim mestima..jedino me je iznenadilo sto kod nabrajanja o ekonomskom statusu uopste nema opcija -nezaposlen-..![]()
nema prico..devojka koja je popisivala isto tvrdi da nema..ima studenti,djaci,penzioneri,domacice..cuj zanimanje domacica..ali nema opcija nezaposlen..
a muški su domaćini?kako bre nema nezaposlen...
Večnost je čista sadašnjost.
Znaci, na ovom popisu ce zemlja da nam prosveta, nece biti nijednog nezaposljenog.
Human enthropy producer
Izgleda da neće. A to što u jednoj kući ima i po dve domaćice, nema veze..![]()
Ma mi smo ti domacinska zemlja.![]()
Human enthropy producer
ma, bbaš me briga šta ima šta nema. važno je da sam to obavila![]()
A neće ni podstanara biti, pošto su ih stanodavci posakrivali ko pepeljuge..![]()
pa pitala ova da l smo podstanari, vlasnici, zakupci....mada, ne vidim razliku između zakupca i podstanara .