Hoćeš da kažeš da si naučio da spremaš sebi jelo zato što ti se nešto jede, a uglavnom nema nikog drugog ko bi ti skuvao.. a oči ti gladne uvek.. i dtvarno si i ti ukapirao da u tome uživaš i da te opušta.. nikad nisi razmišljao o tome na način da ćep zavoditi neku ženu time što ćeš joj skuvati neko jelo (samo spika, brate... ) a nemaš nista protiv toga da tebi neko napravi neko jelo, ili da te nauci nekoj dobroj fori, kad je kuvanje u pitanju... veruješ da ćeš uvek uzivati u tome i da ti to nece predstavljati nikakav problem???
Večnost je čista sadašnjost.
Ja umem da kuvam al ne osvajam zeMske. Sem Nere, naravno koja vise ne kuva.
Sve sto kazem potpisujem
E,baš bih voljela da ovaj moj muž umije da kuva.Makar ponekad da napravi nešto.Taj jedino salatu umije da napravi i to je svo njegovo umijeće,što se tiče kuhinje.A,ni to ne pravi
ako kuva,bice umoran..ako je umoran,onda sam ja nervozna...i tako bolje da ja njega zavedem,pa odemo u neki restoran...i svi srecni...:raz_131:
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Kuvanju sam i nju naucio. Danas ona kuva zato sto mora, a ja zato sto volim i nju i kuvanje.
Ja umem samo da pravim rostilj i kuvam riblju corbu, slab sam gastroseksualac.
Da, ovaj moj mene je osvojio dok smo se zabavljali.... njegova seka i ja radile skupa, dosle s posla kod njih kuci, njegovi bili na putu, a on spremio veceru pasta i spageti, i od tada vise nikad uz sporet nije stao sem da skuva kafu e jesam se `prodala` za spagete ...