Hoćeš da kažeš da si naučio da spremaš sebi jelo zato što ti se nešto jede, a uglavnom nema nikog drugog ko bi ti skuvao.. a oči ti gladne uvek.. i dtvarno si i ti ukapirao da u tome uživaš i da te opušta.. nikad nisi razmišljao o tome na način da ćep zavoditi neku ženu time što ćeš joj skuvati neko jelo (samo spika, brate...) a nemaš nista protiv toga da tebi neko napravi neko jelo, ili da te nauci nekoj dobroj fori, kad je kuvanje u pitanju... veruješ da ćeš uvek uzivati u tome i da ti to nece predstavljati nikakav problem???
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Ja umem da kuvam al ne osvajam zeMske. Sem Nere, naravno koja vise ne kuva.![]()
Sve sto kazem potpisujem
E,baš bih voljela da ovaj moj muž umije da kuva.Makar ponekad da napravi nešto.Taj jedino salatu umije da napravi i to je svo njegovo umijeće,što se tiče kuhinje.A,ni to ne pravi![]()
ako kuva,bice umoran..ako je umoran,onda sam ja nervozna...i tako bolje da ja njega zavedem,pa odemo u neki restoran...i svi srecni...:raz_131:
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Kuvanju sam i nju naucio. Danas ona kuva zato sto mora, a ja zato sto volim i nju i kuvanje.
Ja umem samo da pravim rostilj i kuvam riblju corbu, slab sam gastroseksualac.
Da, ovaj moj mene je osvojio dok smo se zabavljali.... njegova seka i ja radile skupa, dosle s posla kod njih kuci, njegovi bili na putu, a on spremio veceru pasta i spageti, i od tada vise nikad uz sporet nije stao sem da skuva kafue jesam se `prodala` za spagete
...