da
ne
Prvobitno napisano od DirkaSta nas? koga tačno sarmo pusti me da si persiram
Oh you may not think I'm pretty, But don't judge on what you see, I'll eat myself if you can find A better meal than me
Prvobitno napisano od Sarmica pusti me da si persiram izvinite sarmo koliko vas stane u šerpu
Prvobitno napisano od Bledoliki_Vrach ****mu mater, zar je nekome normalnije pojes' parče torte il' krmetine, nego sepo'vatati s nekim? Mis'im nisam neki manijak, ali bi' ostavio svu 'ranu ovog sveta za dobar seGs prosto da se zamisliš kakav sam to ja bokte kad pre bira prase nego mene :raz_114: nije normalnije, bar meni nije normalnije ...ali ne mislim ni da je bolest ako neko misli drugačije
Prvobitno napisano od DirkaSta izvinite sarmo koliko vas stane u šerpu pa svi mi
Prvobitno napisano od Sarmica prosto da se zamisliš kakav sam to ja bokte kad pre bira prase nego mene :raz_114: nije normalnije, bar meni nije normalnije ...ali ne mislim ni da je bolest ako neko misli drugačije Menemi si rekla da sam abnormalna (Doduse, nije da si pogresila) Dajte mi jednu abnormalnu da je jos vise...abnormalim
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma