kako bwe kojice....ti si pametna žena.
deca ne gledaju nas kao muža i ženu nego kao roditelje. ćale je najbolji i mama je najbolja ako su u ugroženom statusu. missim, bilo ko da je ugrožen - ili mama ili tata. u tom slučaju je upoznavanje dece sa eventualnom konkurencijom baš pipava stvar.
pogotovo ako su ljudi u godinama kada mogu još dece da imaju
где си пошла с крмељиве очи
alo bre kojice..deca su nezna bica..bilo da odbijaju kontakt iz srataha da ce zidati time drugog roditelja, bilo da se opuste, vezu pa veza propadne..
zamislis situaciju, gde osim ranjenog srca treba i deci da obasnjavas gde je cika koji je do juce bio u vasoj kuci svaki dan..
misim nije mi se desilo, ja nisam imala tako ozbiljnu vezu da bih dovela sebe u takvu situaciju, ali me samo pomisao jezi do koske.
Nema repera za pravi trenutak. Kao ni za pogresan. Moja deca su, sa suprotne strane vec upoznali dve devojke. naravno, predstavljene su kao drugarice, ali oni nisu blesavi. Bilo im je jako tesko, videlo se po njima, ali su pregurali. Kontam da, ako dodje do situacije u kojoj cu ja, opet imati partnera, sa kojim se vidjam, da cu ih upoznati, necu ga kriti kao posast. Za pocetak, moj drug, kasnije ako se pokaze, bice onos to jeste. I oni moraju da znaju da zivot ide dalje za sve, necu moci od svega da ih zastitim.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....