Sa kojim likom iz ove serije biste sebe uporedile:Keri,Samanta,Miranda ili Šarlot?
Ja sebe sa Keri,sve ljubavi su prolazne,ali Zverka uvek ostaje.
Sa kojim likom iz ove serije biste sebe uporedile:Keri,Samanta,Miranda ili Šarlot?
Ja sebe sa Keri,sve ljubavi su prolazne,ali Zverka uvek ostaje.
Carpe Diem
Smotana Šarlot ... za sve i svakog nađem opravdanje i to mi se kasnije lupa o glavu.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Ni sa jednom ali sa Zverkom bi se ..uparila..
Blago vama, tolikoocajno pamtim imena da poma nemam ko je koja, te dve sto pominjete
znam za Zverku i za Samantu
inace, slusala sam neke glupave komentare za seriju, kao da ta serija podstice da kazem nemoral, ali nisam upucena bas kakvi su pravi komentari za seriju, ima li i drugih
jer meni se cini da je serija vise nego odlicna, fenomenalna, samo nemam priliku da gledam, odgledala sam jos ranije jedno desetak epizoda najvise
govori o muci danasnjih ljudi koji zive u gradu otvoreno
ovaj avatar nema veze sa mnom...
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
meni je keri najbliža, mada je veća šizika od mene (ako je to uopšte moguće)....baš sam gledam reprizu serijala na ''fox'' - u, missim - ovih dana.
где си пошла с крмељиве очи
Мени никад није било јасно шта она хоће заправо.
Не личиш ти на њу.
Жао ми је.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Baš me zanima da li će neka imati petlju da kaže da je njenoj ličnosti najbliža Samanta. I ja sam kao mali uvek voleo da budem Valter kad smo se opredeljivali za uloge u igri...
Мени је Шарлот
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ti nikad ne bi promenila veru.Jok.
Грозан си.
То је бре хипотетички гледано...
Kako se zvao onaj Rus umetnik ? Alekzandr Petrovski beše? E, to je vidiš karakteran lik i najjača tipčina u celom serijalu...
Онај што јој је лупио шамар, на њега мислиш?
mesavina keri i samante...
samanta je jedna poslovna,samostalna zena pri tom najliberalnija sto se tice sexa i brate onaj maneken joj je bio extra...
odusevila me u sestoj sezoni kad dobija rak i kad se poigrava svojim izgledom i bolescu...ipak pokazuje svoj snazni karakter i volju da se bori sa opakom bolescu
keri,voli izlaske,posecuje barove i klubove i njena opsesija su cipele...Mr.Big iliti zverka njena velika ljubav.ali meni svakako vise odgovara ruski umetnik Aleksandar (mislim da se prezivao Petrovski)
pa...ko zna...nego, mislila sam da treba da se identifikujemo s nekom od njih.
To je bilo slučajno, tako je i prikazano... A što je ova razmažena (Keri) pa se namrgodila na finog i čoveka, pravog šmekera to je druga priča. Na kraju opet se opredelila za onog nestabilnog tenakre koji je ispalio i ostavio ispred crkve...Znam i ostatak priče ali Mr Big je klasičan pakšu i kukavica (čketina) neodlučna...
a keri jeste razma
ena, ali ništa više od ostalih...ona šarlot mi je glupa kao ponoć.