Suština je da su hteli prikazati izgleda da bi se tek od njih 4 sklopila jedna idealna žena...Sa muškog aspekta sam formirao upravo takvo mišljenje...
Suština je da su hteli prikazati izgleda da bi se tek od njih 4 sklopila jedna idealna žena...Sa muškog aspekta sam formirao upravo takvo mišljenje...
ma gde....njih četiri - jedna idealna? ma jok, bre.
za vas muške ne bi bilo ni 8 komada dovoljno za jednu idealnu...
где си пошла с крмељиве очи
Е сад не могу да нађем тај снимак на јутјубу, даје ми све неке брезобразне на помен шамара.
Мени није деловало као случајно. Мислим, која је то ситуација да случајно ошамариш некога.
И који то шмекер дозвољава себи да изгуби живце тако.
А ово за Зверку – свака ти је златна.
Ја само хоћу да докажем да он није никака зверка.
Пих.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Uvek sam se pitao kako se to sa tobom tako dobro razumem a u stvari je poenta da ti umeš da razmišljaš kao muškarac tj čitaš nas...
Istina je da se uvek nešto može dodati i oduzeti ali mislim da i žene tako razmišljaju. Ovde sam se osvrnuo na njih 4 konkretno tako da bi se o broju koliko još dalo polemisati...
ma the big je klinac sa mnogo para u dobrom pakovanju.
8 комада вам треба да бисте били задовољни?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
najmanje.
Nije namerno Kvin, ni scenarista nije toliko blentav da ne pronađe razlog za napuštanje takvog lika u sred Pariza. Slučajan šamar je idealan razlog...Drugu manu bi teško bilo pronaći tako umerenom liku...
Nije bitan broj osoba nego splet osobina ...
Јој, натераће те ме да гледам репризу сад да све изанализирам.
Hteo je nešto drugo da uradi a onda je po principu poluge i naglog uklanjanja ruke koje je napravila Keri došlo do efekta katapulta i ... Gluposti se dešavaju...
ma ne moraš da gledaš. kažem ti da nije on toliko umeren, koliko je mator i iskusan za nekoga od 32 godine...otprilike and šatro.
Lik je napravljen tako da ima brdo iskustva i određeni broj godina koji dobro nosi i kompenzuje šarmom i elegancijom...Moje dame takvi likovi ne udaraju šamare ženama...Verujte..