da bi se to sprecilo (ako mislis na patologiju) depresija mora da se leci medikamentima, a ako mislis na trajno ostecenje duha, onda tu nema pomoci
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ja nisam depresivna. Ja nisam depresivna. Ja nisam depresivna. Ja nis.....
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Mislila sam na fizička oštećenja na srcu, koja se mogu napraviti i od visokog pritiska
i nepravilnog rada.
Fizička oštećenja su nešto što se ne ispravlja, a stanja duha možemo menjati kako
hoćemo. Zato bih glasala za lekić.
Večnost je čista sadašnjost.
leksilijum, lak antidepresiv
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
svi forumaši su skloni depresiji...
o dragi Boze, sta li sam zasla na ovu temu, lepo cu da se drzim chata, rec jednu vise necu da napisem
ja puknem svaki dan u neko doba...posle mi bude sve lepše
где си пошла с крмељиве очи
ne utiče depresija na srce, nego stres... ako je aritmija problem, od iste pati polovina ljudskog roda. pila sam ih i ja jedno vreme za usporavanje pulsa i skontala da je sve od stresa, batalila.
sada mi povremeno istrči excem na ruci, ali nije strašno...
nisam pobornik lekova, prvo što dobiješ s vrata ordinacije je brdo recepata, pogrešna metoda lešenja, jer se u večini slučajeva radi o prolaznom obliku depresije. druga je stvar ako to traje godinama, mislim na stanje u kom te ništa ne dotiče, pucati je zdravo i normalno. bez lekova učinkovitije.
nema tog super lepka koji ce da me sastavi ako puknem, pa nisam ja pera kojot
omnia praeclara rara
pa i ne treba ti sastavljanje... pucanjem odlazi u nepovrat ono što ne valja. a ponekad i ono što valja... kad čovek dovoljno dugo trpi, pa više ne zna gde bije, seče sve što mu se nađe na putu. to sam ja radila... sada se trudim da ako već pucam puknem u pravu metu.
nisam rekla da treba čekati da exlodiraš.