retko gubim strpljenje,nasuprot utiska koji ostavljam preko neta. ne secam se kad sam podigla glas na nekog. Meni je vika slabost-zar osecas da si toliko nemocan da moras da vices da bi bio autoritet?
More often than not,kad sam besna glas mi se spusti i zvucim ledeno.
zavisi i sta mi se kaze.neke stvari moras skresati odmah,i to ljuti protumace kao da sam poludela od besa,dok u stvari nije tako.
Eh da,definitivno nesto sto mi skreshe to strpljenje su podmukli napadi. kad neko krene na mene otvoreno,bez pokusaja podlih podjebavanja,nikad me nece bes uhvatiti.
i previse..nije dobro za mene,ponekad mi se cini da ne postujem samu sebe koliko dozvoljavam ljudima oko sebe..bojim se da se to nikad nece promeniti..retko pucam,a kad prepkipi,uglavnom samo nestanem..pa se pitaj zasto..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
nece se to mico, ako ne nikad bar jos dugo promeniti ...bar sudeci po sebi ...
Ciji potpis?
prag tolerancije?trenutno prilicno veliki..nekada sam bila eksplozivnija,valjda su sve ove godine sa ruznim dogadjajima koje smo preziveli dovele do toga da manje skacem na ono sto ljudi mogu da izgovore..trudim se nekako da ih uvek opravdam,razumem,shvatim ..jedino sam netolerantna u koliko osetim bezrazloznu pakost ili neprijateljstvo,tada zauzimam gard.
ko na avataru?![]()
Ciji potpis?
ma jok..vidi mi se u ocima..![]()