hm, nemam spavacu sobu, meni su sve sobe radne al imam u predsoblju i kupatilu pa ako bas zatreba mogu da ga setam po sobama il da se nacrtam u predsoblje i kupatilo
hm, nemam spavacu sobu, meni su sve sobe radne al imam u predsoblju i kupatilu pa ako bas zatreba mogu da ga setam po sobama il da se nacrtam u predsoblje i kupatilo
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
blago vama ...ja imam ali samo ogledalo
Ciji potpis?
cici spava na ogledalu kolko sebe vole :raz_056:
nemam...sem u kupatilu...mada bi mi trebalo jedno veliko u predsoblju...
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
spavaces i ti da moras ...ne dao Bog ...ali ja bar ne kukam, ko ce tebe posle da trpi na chatu
Ciji potpis?
de sam ja sve spavao cici... ogledalo bi bila premija
ovde ce Kojica da odgovori garant
pa ako baš oćeš da spamujem temu, odgovoriću...
ja ne volim da se gledam u ogledalo...
Večnost je čista sadašnjost.
Имам огледало само у купатилу.
И то ми је много. Често се уплашим.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
imam(o) ogledalo u kupatilu, normalno....i u ogromno u predsoblju.....nemam(o) svoju spavaću sobu, jer nam je važno da devojke imaju svoje sobe, a mi se mrčimo u dnevnoj.....u kojoj ima ogledalo u stilskoj vitrini (al' su ti matorci bili čudni?!)...eto.
где си пошла с крмељиве очи
U moje vreme bilo važno da se devojke udadu, a ne da imu svoju sobu do sokaka, pa da preskaču svaki džukci noćom.
Па јес.
Муко моја пређи на другога.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Imala .. u svojoj sobi kod mame .. američki plakar, od jednog do drugog kraja zida ogledaloooo .. jes da mi je išlo na živce svako malo sam morala da ga perem ali je imalo i svojih lepih trenutaka .. mislim kad se skockam pa se oduševim izgledom, a muž mi je obezbedio samo u kupatilu i predosblju, kaže: "dosta ti je" ...
Poslednje uređivanje od Sibi : 06-05-2010 at 18:57
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
pa sta i ako imam ogledalo u spavacoj, jel to sad nesto treba da znaci?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.