Po čemu je vaše dete posebno?
ili
Kada ste zadovoljni ili ponosni?
Po čemu je vaše dete posebno?
ili
Kada ste zadovoljni ili ponosni?
Večnost je čista sadašnjost.
Juče je najmlađi konan završio školu plivanja. Na polaganju je bio konan pravi.
Neka su se deca borila za život, s kraja na kraj bazena. Neka su plivala pravilno, neka
elegantno, ali ovo moje dete... ma pravi šampion...
Prvo je skočio u vodu u svom stilu, koji se ne da rečima opisati. Prozvali smo ga ''leptirić
stil''. Tu svaka noga i svaka ruka leti na neku svoju stranu. A onda je krenuo prema cilju
ko torpedo, sa osmehom. Da su se takmičili u brzini, ne bi stigao prvi, jer se do sredine
bazena pošteno umorio, ali osmeh je zadržao do kraja.
ok...
najstariji je vicesampion srbije u bilijaru, upisan u gimnaziju posle sestog osnovne
mladji malo ubija muziku, primljen medju cetiri najtalentovanija u "bajic" od 2500 prijavljenih
ostalo dvoje iscekujem
tek ce biti...
boze zdravlja
Jutros se budimo i vidimo poruku
Otišli smo da čistimo sneg!
Istrčali su danas pet kilometara za 40 minuta..
ljubi mama sportiste..
ja danas blefirala i rekla ozbiljno kao, ajmo, pravac terasa, treba ves da se prostre, i ona otisla i uradila to, a ja ovako , inace moj malisan ima 19 leta
ulepša mi dan plasman mog najstarijeg na republičko takmičenje u engleskom i matematici...
prošle nedelje izgubi finale na saveznom turniru, ali je i dalje no1 junior srpskog bilijara
e da, stigli novi rezultati, idemo na informatičku olimpijadu
Bravo za sve malisane .... inace prvi put vidim temu...odlicna ...
Moji su jos uvek mali ali eto mogu da se pohvalim da su jedan stih i jedan Stefanov crtez vec objavljeni u skolskim novinama
Ciji potpis?
Mamin kreativac..
Već treći dan, neumorno, od jutra do mraka secka papiriće. Napravio
je gomilu pahuljica, deda mrazića, sneškića. Sad mu je ponestalo ideja,
pa je u gugl ukucao ''novogodišnji ukrasi od papira''.
Umesto da lepo igra kantere ko svi ostali dečaci.
moja mlađa uredno radi preko omladinske zadruge, dok razmišlja šta će da studira....mislim da je to sasvim ok, ne džabalebari, stvarno...a starija je na drugoj godini studija, da je ne ureknem....čuk-čuk
где си пошла с крмељиве очи
za vašu dečurliju
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
i moj mališan se zaposlio preko omladinske i radi ko prava i uz to studira i sama sebi plaća rate za školarinu jer nije uspela da ponovo upadne na budžet,ali ne buni se, opet joj ostaje dovoljno za neke njene krpice, obuću i šminkicu.
Moji nisu više mališani porasnuli konjovi
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
nemoj tako nisu konjovi, uvek će oni biti naši mališani