Da li sebe smatrate odraslim osobama?
Ili možda poznajete neku odraslu osobu?
Koje su karakteristike odraslih? Kako ih prepoznajete?
Da li sebe smatrate odraslim osobama?
Ili možda poznajete neku odraslu osobu?
Koje su karakteristike odraslih? Kako ih prepoznajete?
Večnost je čista sadašnjost.
Odrasti = preležati sve dječje bolesti vrste durenja,razbijanja koljena,neprekidnog traženja pažnje...
odrastanje,nažalost nema nikakve veze sa godinama..poznajem neke ljude koji su zašli dobrano u četvrtu deceniju života,a i dalje se ponašaju infantilno..
odrastanje je zrelost i samoostvarenost,stabilnost i odgovornost..način na koji živimo i puštamo druge da žive,način na koji dajemo i ne tražimo,volimo i mislimo..
ne sasvim..mislim da u sustini nikad sasvim ne odrastemo..uvek u nama stanuje to dete koje ume da nam da sarm,spontanost,veselost..i ne volim mnogo odrasle osobe,umeju ponekad da budu mracnjaci,da sve pokvare,potrebno nam je to dete u nama da bismo ziveli ovaj zivot koji ije uvek ruzicast..
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
jest.. da odrastem pa šta posle da radim..
Ne znam.. ja izgleda imam neku iskrivljenu sliku o odraslima i ne znam odakle mi to..
ja se drzim parole "nikad neces odrasti mali veseljache!"
smatram sebe, zrelom i odgovornom osobom, ali ja cu uvek ostati dete u telu (mogu valjda opusteno da kazem zene.) zene.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Al jel se važi odgovor ima nas dva .... jedan odrasli i jedan beznadežni
Ne važi se. To si samo do pola odrastao.
E pa ondaK nesam porastio, a sva je prilika da i neću ... mada često mi kažu da sam namćor, i suviše ozbiljan i tako, e sad ko je u pravu oni ili jas ... ebem li ga
A jel odrasli imaju pravo da žive u iluzijama?
E to je to.. to mi ne dozvoljava da o odraslima imam sliku kakvu ima većina..
Moj tata ume da kaže.. e hajde da pričamo realno...
kad to kaže oma znaš da si gotov i da je u pitanju nešto smrtno ozbiljno
Ja sam još kao dete stvorila sliku da su odrasli ljudi poput njega.
ne znam ni jednu odraslu osobu. za mene je odrastao čovek nešto poput ive andrića, a takve ne znam...sve neke omatorele devojčice i dečaci
где си пошла с крмељиве очи