razlike, razlike.. pričali smo o razlikama u visini i godinama, ali o razlici u obrazovanju
nismo..
Da li vam pri izboru partnera i u kojoj meri smeta razlika u obrazovanju?
razlike, razlike.. pričali smo o razlikama u visini i godinama, ali o razlici u obrazovanju
nismo..
Da li vam pri izboru partnera i u kojoj meri smeta razlika u obrazovanju?
Večnost je čista sadašnjost.
uopšte nisam razmišljala o obrazovanju ''kad sam birala partnera'' bilo mi je samo važno da mi je lepo kad sam s njim....i ne mora da znači da ako neko nema dovoljno škole - nije obrazovan....i obrnuto, da neko ko ima fakultet jeste obrazovan.
jedino što mogu da tvrdim to je da kod ljudi koji su završili fakultet postoji (ako uopšte žele da budu ljudi koji uče ceo vek) sistematski pristup nečemu, a kod ovih drugih - ne postoji...e, samo mi to nekad smeta, inače...ne smeta mi ako je neko manje školovan.
где си пошла с крмељиве очи
Ne smatram da je nivo obrazovanja mjera stvari ,barem ne onaj nivo koji je ustanovljem određenim dokumentima o sticanju stručne spreme.
Obrazovanje i inteligencija nisu iste stvari,ali ipak preferiram onu osnovnu ljudsku naobrazbu,širinu i pismenost.
Zanimljivo je da se nikad nisam mogla "emotivno zbližiti" sa "prirodnjacima"
Nekako su parovi gde je muškarac obrazovaniji od žene uobičaneni. Malo primera
znam gde je žena obrazovanija.
Ne znam zašto je to tako.
mislim da nema veze sa obrazovanjem,ona bi bila diktator i da je cistacica,mada ima raznih bolesnika od fakultetske diplome..a vaspitanje i tradicija pobrinuli su se za to da muskarci uvek zele manje obrazovanu zenu pored sebe,tako su dominantniji,i umeju i oni zbog toga da budu skotovi.i ja imam ,ali obrnut primer,ovoga njegova zena i u kuci oslovljava sa -inzenjeru-..bolesnici...a primetila sam i iskompleksiranost ako zena ima vecu platu,bez obzira na zvanje.komsinica koja radi u -hemofarmu- ne prijavljuje nikad celu,muz radi u losijoj firmi i strahovito ga pogadja visina njene plate,a jos kad su dobili dividende,umalo im se raspao brak
da ne duzim.. kratko i jasno: ne smeta mi.
moze neko imati i 5 diploma i biti glup ko tutuk.. a neko nista a biti pametniji od svih
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
jeste,ta bi bila diktator i da je čistačica..podsjetila si me i na bolest društvene zajednice koja voli da titulari....komšija je komšija,zar ne..a ovako čujemo često:"Dobro jutro ,komšija"..a ovaj će:"Dobro jutro,doktore"
prenošenje zanimanja na stubišta,na ulice i u bilo koju drugu oblast svakodnevnog života uvijek odražava bolest naroda koji ima kompleks zanimanja .
kako se ne družim...
sad kad pomenu frizerku.. imamo ovde u komšiluku jednu profesorku sa filozofskog.. i nju frizerka zove ''profesorka''...
a muž joj vkv majsor.. popravlja belu tehniku + alkos + vazda zarozan.. ma nespojivi su načisto.. al eto.. deca im već odrasla
i još su zajedno...
Jedna Ona......
I ta vezba u seksu je relativna vrli
plotarius transpareticus
Hm. Nek je i na 5.ispitnom roku, al barem je stigao do fakulteta hahahaha
O vjezbi pricamo, dabome.
Jedna Ona......
ahahahahaha ...
ako dva tela i duse usklade,pronadju, oni ce imati svoju vezbu, bez obzira na iskustvo...
govorim o intezitetu , naravno
plotarius transpareticus
Jen dva jen dva pet dva tri devet ah.
Jedna Ona......