Da te vidim kako ces sad da slazes.
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od supermen*prvi A sto si meni onda nabacivala svoje drugarice? pomeri se s mesta, da te ne bih oduvala.
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od pričalica pomeri se s mesta, da te ne bih oduvala. Sto mene? Nisam ja njoj nabacivao nego ona meni.
Prvobitno napisano od supermen*prvi Sto mene? Nisam ja njoj nabacivao nego ona meni. pa mene si citirao, ilke imam pravo da reagujem.
Prvobitno napisano od pričalica pa mene si citirao, ilke imam pravo da reagujem. Ja sam vido da je Cokoladica to rekla. __________________________________________________ __________ el da brisem onaj post?
Prvobitno napisano od supermen*prvi A sto si meni onda nabacivala svoje drugarice? o boze ilke stvarno si prolupao.. pa tis covek u godinama, zar te nije stid
Prvobitno napisano od čokoladica o boze ilke stvarno si prolupao.. pa tis covek u godinama, zar te nije stid Stid'o sam se u njihovom prisustvu.
Prvobitno napisano od supermen*prvi Stid'o sam se u njihovom prisustvu. jos se stidi, smesta
Prvobitno napisano od čokoladica jos se stidi, smesta Sad bas necu.
Znači ništa od one čuvene muške solidarnosti.. ili ovde o tome ne želite da pričate..
Večnost je čista sadašnjost.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma