pošto danas dolazi lelemood, sigurno će biti dosta veša za pranjei peglanje, kad se osuši.
pošto danas dolazi lelemood, sigurno će biti dosta veša za pranjei peglanje, kad se osuši.
где си пошла с крмељиве очи
Već par dana ništa ne radim po kući,niti kuvam,a bogami,niti jedem.
Beba mi bila bolesna,i sad je malo,pa samo trčim po bolnici.
Nadam se da ću danas nešto i uraditi.
sam je uključivao mašinui prostirao veš....nisam ništa radila danas.
Pa ti stvarno nista nisi radila.![]()
Sve sto kazem potpisujem
Nista nisam uradila, tek sam ustalaali posto je i danas toplo, cim popijem kafu "bacam" se na brisanje prozora i jos ponesto.
ni danas nisam ništa![]()
Ja danas iso da naplatiom poso na 4 mesta. Svi platili. Uzo 2.500 kruna (100 E ).
Al zato dugujem jos preko milion kruna.![]()
Sve sto kazem potpisujem
usisala prašinčinu, prebrisala parkete, uglancala komode, složila dva ormana, pobacala nepotrebne stvari, tj. metnula ih u kese i spustila pored kontejnera, napravila ručak, oprala sudove jedno 3 puta i sada ću i četvrti, čistila terasu....
svašta sam radila juče i danas. kod mene posla uvek ima, za medalju, majke mi....
neću da pričam koliko sam puta uključila mašinu za veš, jer se starija spremala za put, pa se pralo i što treba i što ne treba...pa glancanje kupatila i kuhinje, prevrtanje tepiha ne bih li našla prsten koji mi je mačak zaturio (bezuspešno traganje, ali sam bar iz tepiha podugla svu prašinu :haha), onda raspoređivanje nekih knjiga po policama (treba mi bar 4 nove police)...
o kuvanju i pranju sudova da ne pričam...eto, bila sam vredna, nema šta.
Nista, radim do 14 h a onda idem do grada. necu nista no da radim do posle utorka, tek ce biti haos od menjanja vrata
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
e pa, ja promenila vrata pre 4.5 godine...a posla i dalje koliko hoćeš![]()
oće..zato ja to radila leti...ali, dobro, nisi mogla da planiraš ovo što se desilo.
http://www.primavera.co.rs/proizvod....etalna%20vrata
Ova su, nisu bela...Nece moja mama bela, a ni meni se ne svidjaju![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....