gde si Viki
gde si Viki
sredila sam terasu, svaka meni častoprala sve tegle koje su bile u kritičnom stanju, poređala ih u plakar i sad samo da krenem zimnicu da spremam
![]()
где си пошла с крмељиве очи
skuvala sam kafu, pa i toje neki kućni poso
Išla da registrujem auto. Jel' se to računa...?![]()
ništa i to već tri dana
jest dobro muškarcima
![]()
nista, niti cu, tako mi doslo...![]()
I da sam htela nije bilo potrebe, uradio je on.
Idealna lepota za žapca je žaba. - Volter
одлазак на пијацу, прање судова, кување ручка - то је скоро ништа, тј. уобичајено је...али, спремам терасу и кухињске плакаре, то је довољно за данас![]()
Usisavanje, kupanje cukica jutros, a zatim kuvanje corbice a dok se kuva, pospremanje i ciscenje kupatila...![]()
поред уобичајеног одласка на пијацу, кувања ручка за данас и за сутра (јер је сутра понедељак), прављења колача, простирања веша, прања судова....итд..уролала сам тепихе јер их сутра шаљем на прање, пребрисала све паркете и тако. сад ми лепо![]()
čula sam da i sluškinje imaju slobodan dan, pa sam sebi danas dala voljno, osim odlaska u prodavnicu i pripreme ručka, ni prstom mrdnula nisam...
спремила сам ручак, простирала веш...е да, средила сма купатило и веце, то ми увек однесе доста времена. нећу стићи да пеглам![]()
ispraznila sudoperu, išla u prodavnicu i skuvala ručak, i nisam više ni za šta... još eventualno da turim mašinu veša da se pere i da prostrem posle i to je to![]()
preturila pola ormara dok nisma pronasla zimski dzemper sto sam ga ponesena lepim vremenom davno pospremila...![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!
n i š t a..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
samo osnovno-doručak,ručak (možda večera,ako budem dobre volje) rasklonila suđe i usisala
samo sam mojima sad spremila neku brzu toplu večericu i opraću sudove posle....ništa drugo, jer sam se u utorak naradila za medalju![]()
sve 4 uvis i da me bog vidi![]()
na brzaka ručak, malo sredila vašar i![]()
samo sam sredila frižider i kupatilodevojke su uradile ostalo - usisavanje, prašina, sudovi....