hajmo vrednice..
pranje prozora, nekako vazda pred kišu..
peglanje, usisavanje, brisanje prašine..
Šta ste radile danas i šta planirate da uradite?
hajmo vrednice..
pranje prozora, nekako vazda pred kišu..
peglanje, usisavanje, brisanje prašine..
Šta ste radile danas i šta planirate da uradite?
Večnost je čista sadašnjost.
Oprala sam unutrašnja vrata, prekidače, mikrotalasnu, frižider i balkonska vrata.
ja bih danas frizider, spavacu i hodnik ...ako stignem ...inace vec sam oprala obe terase i sredila kuhinju
Ciji potpis?
i spremila ručak, spakovala suđe u mašinu, oprala kupatilo...
bre.. kako sam ja vredna žena..
evo, oprala sam sudove i spremila gibu.
где си пошла с крмељиве очи
Napravila zeljanicu i sebi jednu mini gibu. Posle cu da se igram spremanja zimnice, hocu da pravim barene paprike, pojma nemam kako cu, nisam nikad to radila, samo sam ih jela. I nista vise nisam radila niti imam u planu. Odmaram posle toga, u vasem drustvu.
završila i hodnik i trpezariju...
sutra kad uđem u dečiju sobu..
a ja ću opet sudove da perem posle ''lišća''.
ja nisam ništa danas uradila..budući da sam došla jutros sa puta,objasnila sam ostatku porodice da ću spavati i da se oni razlete kuda koji mili moji
al zato ću sutra da ih iznenadim divnim ručkom i staviću turšiju kao prava žena,aha
nemam mašinu za sudove, nedo...verovatno si pomešala sa mašinom za veš, jer to imam.
inače, opet sam sredila kuhinju posle kuvanja supe i pravljenja čaja koji smo trošili cele noći, prostrla sam veš, složila osušeni veš, nahranila mačke, spremila posteljinu, zalila cveće...
e pa ništa od dečije sobe...
samo sam prženice uspela da napravim..
danas sve po redu ....bash sve ...cak i stefanovu sobu preredila i promenila raspored ....
Ciji potpis?
a sad očistila detaljno kupatilo i wc, malo ranije sredila terasu....oprala sudove od ručka i sad samo da još spremim i ručak za sutra.
samo sam napravila palačinke i oprala sudove.
Nisam danas u elementu, samo rucak stigoh da napravim i lenju pitu, oribala pleh od juce i neke 2 serpe sto su se kiselile, i to je sve. A imala sam silne planove
ma, kad se vratim s posla, nisam ni za šta....naročito posle dana kao što je danas bio