prala sudove 2 puta, prostrla veš, opeglala 5 majica i 4 košulje, očistila šporet i nahranila mačke.
prala sudove 2 puta, prostrla veš, opeglala 5 majica i 4 košulje, očistila šporet i nahranila mačke.
где си пошла с крмељиве очи
skuvala ručak, ispekla kiflice, oprala sudove, prostirala veš, promenila posteljinu...i sad idem da čistim kupatilo i wc![]()
zadovoljno pogledala musaku od juce, ima i za danas, oprala desno krilo prozora, sad cu levo, a onda cu da pruzim zavesu, da usisam tepih, izvadim sudje iz masine, pa malo da prosetam jucu kucu. Za poslepodne ostavljam da skratim nogavice na farmerkama muzu, nesto je okracao![]()
bre.. ja sam toliko vredna, da ne stižem ni da se upišem ovde..
Večnost je čista sadašnjost.
Pravila ručak,kolače sa jabukama.Takođe veš pomotala,drugi izbacila da se suši,peglala neke košulje.I trčala sa Helenom,igrale fudbal.
pa spremila ručak, pa oprala sudove bar jednom, pa nahranila mačke i prebrisala terasu od njihovog razbacanog peska...i ništa više.
počistio sam svoju sobu![]()
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
pa, danas me čeka svašta...bila sam na pijaci, oprala sudove...to je pod jedan.
pod dva - usisaću tepihe od prašine i prebrisati parkete, spremiću i pasulj s kolenicom i sarme i pokušaću malo da sredim ormane...pa kako bude i koliko stignem.
raspremila krevet, skuvala chaj, nahranila Djurdju, oprala sudove, otkucala par porukica, skuvala chaj, i sad mogu da lozim vatru i gledma tv, i kuckam po netutoliko od mene za sad.
![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
nisam uradila ništa od planiranoguhvatio me išijas.
posto imam psece budjenje u 7:37, sve sam stigla, prodavnica, rucak, kolaci, ves, kupatilo od poda do plafona, kupus, istresla prostirke iz hodnika, prala na ruke neke stvari i na kraju se komirala se u krevetu uz neku emisiju, toliko je zabavna bila...
ipak sam smotala gomilu sarme, sredila kupatilo i wc, očistila stan...nabavila namirnice za nedelju dana i sredila vešsve pod nimulidom.
ne znam odakle da počnem
ustala u 6,popila kafu,prostrla veš,popila drugu kafu,otišla u nabavku,
bila na pijaci,kupila još jedan džačić somborke ,otišla kod oca ,popila treću kafu,
pripremila doručak ,pristavila ručak - jagnjeću janiju,složila somborku u
tegle,složila cepanu papriku,paradaiz papriku napunila kupusom,oprala gomilu velikih
sudova ,ispržila beli pindžur,bila kod frizera,onda nastavila kod kuće i sela za komp ....
ne znam samo što li još nisam u krevetu...ako sam ja normalna ....
![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
nadam se da danas neću ništa, osim da operem par tanjira i da prostirem veš.
ovde dosad nisam pisala,mrzelo me da nabrajam svakodnevne stvari..a danas sam uradila dve koje su me ucile baba i mama..zalila kantu ovcjeg sira,mladog,s mascu,odnela u podrum da miruje jedno mesec i po ,dok ne otvrdne i nalila paprike mlekom.i to moji vole..
ne znam..mozda ..tako nekako,mleko se prelije pa se napravi pavlaka,od kiseline iz paprike,vremenom..![]()