pošto danas dolazi lelemood, sigurno će biti dosta veša za pranje i peglanje, kad se osuši.
pošto danas dolazi lelemood, sigurno će biti dosta veša za pranje i peglanje, kad se osuši.
где си пошла с крмељиве очи
Već par dana ništa ne radim po kući,niti kuvam,a bogami,niti jedem.
Beba mi bila bolesna,i sad je malo,pa samo trčim po bolnici.
Nadam se da ću danas nešto i uraditi.
sam je uključivao mašinu i prostirao veš....nisam ništa radila danas.
Pa ti stvarno nista nisi radila.
Sve sto kazem potpisujem
Nista nisam uradila, tek sam ustala ali posto je i danas toplo, cim popijem kafu "bacam" se na brisanje prozora i jos ponesto.
ni danas nisam ništa
Ja danas iso da naplatiom poso na 4 mesta. Svi platili. Uzo 2.500 kruna (100 E ).
Al zato dugujem jos preko milion kruna.
Sve sto kazem potpisujem
usisala prašinčinu, prebrisala parkete, uglancala komode, složila dva ormana, pobacala nepotrebne stvari, tj. metnula ih u kese i spustila pored kontejnera, napravila ručak, oprala sudove jedno 3 puta i sada ću i četvrti, čistila terasu....
svašta sam radila juče i danas. kod mene posla uvek ima, za medalju, majke mi....
neću da pričam koliko sam puta uključila mašinu za veš, jer se starija spremala za put, pa se pralo i što treba i što ne treba...pa glancanje kupatila i kuhinje, prevrtanje tepiha ne bih li našla prsten koji mi je mačak zaturio (bezuspešno traganje, ali sam bar iz tepiha podugla svu prašinu :haha), onda raspoređivanje nekih knjiga po policama (treba mi bar 4 nove police )...
o kuvanju i pranju sudova da ne pričam...eto, bila sam vredna, nema šta.
Nista, radim do 14 h a onda idem do grada. necu nista no da radim do posle utorka, tek ce biti haos od menjanja vrata
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
e pa, ja promenila vrata pre 4.5 godine...a posla i dalje koliko hoćeš
oće..zato ja to radila leti...ali, dobro, nisi mogla da planiraš ovo što se desilo.
http://www.primavera.co.rs/proizvod....etalna%20vrata
Ova su, nisu bela...Nece moja mama bela, a ni meni se ne svidjaju
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....