wow mickeček da nađem moja
http://www.bosal.rs/galerijaluxmdf.html
evo ih.
wow mickeček da nađem moja
http://www.bosal.rs/galerijaluxmdf.html
evo ih.
где си пошла с крмељиве очи
ne vredi, samo mogu galeriju da linkujem
kad se otvori galerija, ideš klikom na druga desno u 1. redu.
samo sam napravila nešto za jelo i raširila opran veš....ništa posebno. čeka me gomila veša za peglanje.
juče baš ništa nisam radilaal ću to nadoknaditi danas kad uključim u struju moje drage prijateljice
![]()
oprala sam sudove i smandrljala ručak, jutros još.
a sasam smandrljala ručak za sutra, očistila kupatilo, malo sam peglala veš....oprala gomiletinu nekakvih sudova...sutra sam ceo bogovetni dan na poslu, umreću više.....![]()
bila na pijaci, oprala sudove od juče (poprilična gomiletina, s obizrom da nisam bukvalno ceo dan bila kod kuće)...sad spremam ručak.
naterala sve ukućane da rade umesto mene...dosta sam ja rmbala cele nedelje
![]()
oprala sam prozore, sredila terasu, skuvala ručak, očistila frižider .....e, da - izribala rernu i odmicala šporet
i oprala sam sve šustikle i miljejčiće i zavese sa stakla na vratima...tek ću da peglam![]()
E vala nista nisam radila, samo sam skuvala rucak, napravila neke keksice i setala.![]()
sortirala svečani srevis za ručavanje, vratila nazad u vitrinu sve...izglancala escajg i složila u posebnu kutiju, umotala oko 40 sarmi, prerasporedila hranu i kolače i frižideru...
čudo je da sam i toliko uradila, s obzirom da sam dan provela gledajući novaka, vaterpoliste i rukometaše![]()
nparaviila tortu, napravila rucak za danas, za sutra, za prekosutra, za izaprekosutra
oprala sveeeee sujde
ispeglala vesh..
izribala kuhinju i kupatilo
qq, kak sam vredna nije normalno![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
išla sam i na pijacu i u maxi po ovom snegu i ledupa sam napravila jedan...dva...tri ručka
i rusku salatu. onda sam čitala knjigu i na kraju sam sredila kupatilo i wc, da se sve cakli. o tome koliko sam sudova oprala nećem ni da pričam
eto.
a sada ću opet da čitam.
išla na pijacu zbog peska za mačke...pa sam se natovarila kao magaraconda sam stavila sve na šporet što treba za ručak, a i u šporet
pa sam promenila remen na kirbiju i usisala sam stan.
sad pravim pauzu :cruz:
ja sam oprala sudove, dosta od mene za danas:cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sudova se nisam ni setila![]()
Nista nisam radila, niti cu, samo cu da izvadim cisto sudje iz masine i da stavim prljave tanjire od rucka. Bas mi se nista ne radi danas.![]()
planiram da operem tepihe danas![]()